logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Загальна інформація

Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти – професійне свято тих, хто є провідником у світ знань, хто щодня ділиться мудрістю та докладає зусиль до виховання і розвитку молоді. Навіть сьогодні, попри постійні обстріли і повітряні тривоги, освітяни сумлінно і самовіддано продовжують виховувати гідне покоління українців.

З нагоди професійного дня у Державному торговельно-економічному університеті 3 жовтня 2024 року відбулись урочистості. Відкрив захід академік національної Академії педагогічних наук, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, ректор університету Анатолій Мазаракі, який звернувся до викладачів та співробітників університету з вітальним словом і наголосив на важливості роботи кожного у досягненні високих результатів: «Незважаючи на всі складнощі, університет поступально розвивається. За кількістю поданих заяв вступників університет впевнено займає 5 місце в Україні, 3 місце серед столичних закладів вищої освіти. Ми постійно удосконалюємо навчальні плани, актуалізуємо наповнення дисциплін. Наші студенти добиваються успіху на національних та міжнародних конкурсах. В університеті збільшується число іноземних студентів, програм англійською мовою викладання. Активно здійснюється науково-дослідна робота, виборюються гранти, в тому числі міжнародні, видаються монографії, зростає число аспірантів та докторантів. І за цим стоїть наполеглива творча праця всього колективу: науково-педагогічні працівники демонструють все кращі й кращі результати, а співробітники університету створюють всі умови для комфортного та ефективного функціонування Державного торговельно-економічного університету».

Під час заходу за вагомі досягнення у професійній діяльності працівників університету було нагороджено відзнаками.

Відзнаки з нагоди Дня працівників освіти


Доповнили захід студентські вокально-хореографічні номери. Кожен присутній відчув себе частиною одного цілого – дружньої та незламної Родини ДТЕУ.

Шановні освітяни, ваша місія є визначальною для держави – саме ви формуєте людину та суспільство майбутнього, навчаєте мислити, аналізувати та створювати наукову еліту нашої країни. Бажаємо ніколи не зупинятись на досягнутому, нехай професійні перемоги лише примножуються! Успіхів у благородній та великій справі!

Подяка ДТЕУ від партнерів з нагоди Дня працівників освіти

Карлєчук Ірина
провідний спеціаліст відділу маркетингу і комунікацій
центру молодіжної та інформаційної політики

03.10.2024
433884
536
остання редакція 09.10.2024
433884