logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

NEW стейкголдери ДТЕУ

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами є одним із пріоритетних напрямів діяльності університету, складовою Системи управління якістю / Системи забезпечення якості вищої освіти.

Університет щороку розширює взаємозв’язки із партнерами та долучає до співробітництва нових стейкголдерів. Системний діалог з бізнесом сприяє формуванню найсучаснішого освітнього середовища, забезпечує актуальність освітніх програм, що надає  конкурентні переваги здобувачам вищої освіти. 

Університет разом з партнерами формує компетентності випускників, які найбільше затребувані роботодавцями, здійснює підготовку фахівців за високими професійними стандартами.

Участь роботодавців в освітньому процесі є надзвичайно важливою – вони   залучені до практичної підготовки здобувачів освіти, діляться особливостями роботи, навичками та досвідом.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено у вересні 2024 року:

Договір про співпрацю з Національним агентством  України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, або АРМА.

АРМА є центральним органом виконавчої влади України зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення і розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, та/або з управління активами, на які накладено арешт, або які конфісковано у кримінальному провадженні, чи у справі про визнання необґрунтованими активів та їх стягнення в дохід держави.

Договір про співпрацю з ПрАТ «УКСТ «ТОРОНТО КИЇВ»

ПрАТ «УКСТ «ТОРОНТО КИЇВ» (Готель Holiday Inn) засновано в 1995 році. Готель Holiday Inn  є складовою мережі InterContinental Hotels Group (IHG), однієї з найбільших готельних мереж, що налічує понад 5 430 готелів у більш ніж 100 країнах світу.

Договір про співпрацю ТОВ «ЧАНТА МАУНТ»

ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» засновано у 2018 році. Основним видом діяльності  якої є  виробництво хліба та хлібобулочних виробів. «ЧАНТА МАУНТ»це модерний український хлібний завод з унікальним хлібопекарським обладнанням від найкращих світових виробників, що виробляє до 30 тон заморожених виробів за добу.

Договір про співпрацю ТОВ «ІТ-ДЕВЕЛОМПМЕНТ»

ТОВ «ІТ-ДЕВЕЛОМПМЕНТ» засновано у грудні 2016 року. Основним видом діяльності є торгівля товарами широкого асортименту, виробництво товару, а також дослідження кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки.

Договір про співпрацю ТОВ «КОМПАНІЯ СІОНАС»

ТОВ «КОМПАНІЯ СІОНАС» заснована у 2015 році. Основним видом  діяльності підприємства є неспеціалізована оптова торгівля та інші види роздрібної торгівлі поза магазинами.

Договір про співпрацю «ТОВ БІНС-13»

ТОВ «БІНС-13» засновано у 2020 році. Основний вид діяльності –  оптова  та роздрібна торгівля в неспеціалізованих  магазинах  переважно продуктами харчування.

Договір про співпрацю БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «БЛАГОМАЙ»

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «БЛАГОМАЙ» — українська благодійна організація, основним напрямом діяльності якої є допомога дітям-сиротам та дітям, позбавленим опіки, що знаходяться в дитячих будинках України,  соціальна адаптація цих дітей до реального життя.  

Детальніше інформацію про партнерство можна знайти за посиланням.

Директор центру розвитку кар’єри
Назаренко Оксана

30.09.2024
43630
92
остання редакція 04.10.2024
433884