Захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Ланської В.Д.
Загальна інформація
- Захист дисертації Ланської Віти Дмитрівни на
тему «Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з
клітковиною картоплі» на здобуття ступеня доктора
філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Засідання
проводиться із використанням дистанційних технологій. -
Голова ради. Юдіна Тетяна Іллівна, доктор
технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних і крафтових
технологій Державного торговельно-економічного університету Рецензент 1. Медведєва Анжеліка
Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри
ресторанних і крафтових технологій Державного
торговельно-економічного університету Опонент 1. Лебеденко Тетяна Євгенівна,
доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри
готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного
технологічного університету Опонент 2. Науменко Оксана Василівна,
доктор технічних наук, професор, завідувач відділу технологій хліба
та біотрансформації зернових продуктів, Інституту продовольчих
ресурсів НААН України Опонент 3. Михонік Лариса Анатоліївна,
кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології
хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету
харчових технологій
23.06.2025
14:00
Державний
торговельно-економічний університет, ауд. А-1
Науковий
керівник Федорова Діна Володимирівна, доктор
технічних наук, професор, завідувач кафедри ресторанних і крафтових
технологій Державного торговельно-економічного університету
Склад разової спеціалізованої
ради:
-
З дисертацією можна
ознайомитися за посиланням.
-
