logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Результати проведення Всеукраїнського круглого столу «Розвиток торговельного підприємництва в Україні: стратегії, технології, інновації»

Загальна інформація

18 квітня 2014 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету спільно з громадською організацією «Спілка підприємців Київщини» відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Розвиток торговельного підприємництва в Україні: стратегії, технології, інновації».

Метою даного заходу було обговорення актуальних питань щодо визначення потенційних можливостей розвитку торговельного підприємництва в Україні. У засіданні круглого столу взяли участь представники торгових, виробничо-торгових та інших підприємств, викладачі, аспіранти та магістри КНТЕУ.

Про розвиток внутрішньої торгівлі в умовах глобалізації розповів к.е.н., голова ради громадської організації «Спілка підприємців Київщини» Сиваненко Г.П. Голова правління споживчого товариства «Молодіжний», директор ПП «Бриз» Єременко В.В.  акцентував увагу на проблемах діалогу підприємців з державними структурами.

Заступник комерційного директора ТД «Шереметєвський» Богданов А. розповів про проблеми та особливості закупівельної діяльності підприємств роздрібної торгівлі.

Керівник стратегічних проектів ТОВ «IDNT» Тоцька Н. повідомила про особливості та перспективи в галузі проектування підприємств роздрібної торгівлі.

Про управління товарорухом у системі складування компанії «Укртекстиль» розповів завідувач складом компанії Шаріков В.Л. Також  учасниками засідання круглого столу було приділено увагу аналізу умов роботи підприємницького сектора в Україні та їх порівнянню з умовами роботи підприємців у Литовській Республіці, Бондарчук М., аспірант 2 курсу навчання (науковий керівник - професор Голошубова Н.О.) та особливостям і функціонуванню ланцюгів поставок продовольчих товарів, загальним принципам їх формування, Шванський В., аспірант 2 курсу навчання (науковий керівник - доцент Москвітіна Т.Д.).

 За результатами розгляду та обговорення актуальних питань щодо визначення потенційних можливостей розвитку торговельного підприємництва в Україні учасниками круглого столу «Розвиток торговельного підприємництва в Україні: стратегії, технології, інновації» було визначено основні завдання: лобіювання інтересів торговельного підприємництва в державних структурах та їх участь у підготовці нормативних актів і законів України щодо умов ефективного розвитку. 

18.04.2014
Vita
2641
остання редакція 18.04.2014
shestack