logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Участь Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених у святкуванні «Дня університету»

Загальна інформація

Університет як живий організм багатий на історичну спадщину. Позачасова унікальність нашого університету в тому, що КНТЕУ – це «виставка історично-біографічного простору»: порожнього та наповненого водночас. Від дати заснування університету цей простір вже заповнений досвідом поколінь. Процес наповнення історично-біографічної виставки не є разовим, скоріше навпаки – безкінечний. Кожен з нас доповнює успадкований простір новими образами, формами, змістом, новою історичною спадщиною для майбутніх поколінь. Від того, на скільки вдасться зберегти в собі дане історією та наповнити успадковане новими віяннями, залежатиме краса історичності й чистота буденності університету.

Історична спадщина університету 31 травня 2014 року збагатилась й за рахунок наукових інтересів молодого покоління. Вперше в історії університету на базі КНТЕУ за ініціативи Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених (НТСАтаМВ) відбулися такі наукові заходи як інтелектуальна гра «Scrabble» та бізнес-гра «Wecanomy».

Творили історію та науку, приймаючи участь в інтелектуальній грі «Scrabble», 17 команд: «Смайлики», «Шассі», «Торгаші», «Інтегральчики», «Дайнеріс», «Ві-Фі», «Біллі і Бевцурі», «Інтелігенти», «Бойові хом’ячки», «Славєчкі», «Взрив конфеті», «Затійники КНТЕУ», «Вдохновленный интеллект», «Наукова кореляція», «Юмас», «Кебетливі мудрагелі», «Ванільки». Команди були представлені учасниками не лише нашого університету, але й університету ім. Драгоманова, Київського національного економічного університету, Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, Національного технічного університету України «КПІ» та Національного авіаційного університету, що надає статусу турніру зі «Scrabble» міжвузівського. Журі у складі Форносової Дар’ї Юріївни, Завадської Юлії Русланівни, Ващук Дарини Миколаївни, Кавари Дани Олегівни та Большедворської Анни Сергіївни об’єктивно та неупереджено здійснювали суддівство. Перед початком турніру в очах учасників виднівся ентузіазм та запал, який не затухав до визначення переможців гри. Фінал турніру проходив у великому напруженні, адже за головний приз змагалося 4 найсильніші команди: «Наукова кореляція», «Дайнеріс», «Біллі і Бевцурі» та «Бойові хом’ячки». Перемогу у турнірі виборола команда «Біллі і Бевцурі», набравши 209 балів. Проте особливо приємним до Дня університету є перемога у турнірі (нагороджені дипломом ІІ ступеня, набравши 207 балів) команди «Наукова кореляція» у складі студентів КНТЕУ: Пашаєва Руслана, Овсійчука Романа, Думікяна Артура та Милашевського Дмитра. Із суттєвим відривом у балах (загалом 137 балів) третє переможне місце виборола команда «Бойові хом’ячки».

Підтримку у проведенні інтелектуальної гри «Скребл» надали шопінг-клуб «Лє Бутік» та івент-компанія «Виклик!». Переможці турніру були нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня, медалями, цінними призами та подарунками. Представник компанії «Лє Бутік» Анжела Савченко нагородила кожного члена команд-переможців сертифікатами номіналом 1000, 500 та 250 грн, в свою чергу директор івент-компанії «Виклик!» Присяжна Марина командам-переможницям вручила сертифікати на участь в інтелектуальних іграх, які проходять за підтримки компанії. Усі команди були нагороджені сертифікатами КНТЕУ за участь в інтелектуальній грі «Scrabble».

Цінний подарунок від івент-компанії «Виклик!» отримало й Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих вчених, в особі голови Товариства - Белякової Вікторії Павлівни, комплект гри «Scrabble» для студентів КНТЕУ.

 

У не менш вражаючому форматі відбулась бізнес-гра Wecanomy IV – симулятор бізнес-средовища в форматі настільної гри. Гра спрямована на поліпшення знань молоді за напрямом «Інвестування», сприяє концентрації уваги на власних можливостях та прийняттю ефективних управлінських рішень у будь-якому середовищі та за умови обмеженості часу. Головна мета гри – навчитися грамотно використовувати свої матеріальні ресурси та створювати умови для залучення активів.

У бізнес-грі брали участь аспіранти та студенти КНТЕУ, у тому числі й члени Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених: Омелянчук Тетяна Михайлівна – аспірант кафедри фінансового аналізу і контролю, Копотієнко Тетяна Юріївна – аспірант кафедри фінансового аналізу і контролю, Свінціцька Оксана Віталіївна – студент факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, Мумро Світлана Володимирівна – студент факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, Тарабан Ольга Володимирівна – студент факультету економіки, менеджменту та права, Маснєв Олексій Олегович – студент факультету економіки, менеджменту та права, Клочай Вадим Вікторович – студент факультету обліку, аудиту та економічної кібернетики, Майорова Надія Дмитрівна – студент факультету економіки, менеджменту та права, Латошкін Костянтин Вікторович – студент факультету економіки, менеджменту та права, Бойко Іванна Степанівна – студент факультету економіки, менеджменту та права, Зубрицька Ольга Андріївна – студент факультету економіки, менеджменту та права, Ковальов Владислав Сергійович – студент факультету економіки, менеджменту та права. Учасники гри були розподілені на команди у складі 2 осіб. Гра тривала близько 4 годин, які пролетіли за мить.

Модераторами гри виступили представники НТСАтаМВ КНТЕУ Владислав Ковальов та Ольга Зубрицька. Серед гостей заходу був присутній і засновник гри «Wecanomy» Володимир Логвиненко. Зі слів учасників бізнес-гри, кожен з них й не очікував отримати стільки яскравих емоцій та вражень. Вони зазначають, що гра є моделлю життя людини. Учасники одразу занурились в гру розподіливши обов’язки, обрали професії та головнокомандуючого. У ході гри кожен намагався визначити для себе певну ціль та стратегію для її досягнення, вчилися вести переговори з конкурентами.

Бізнес-гра «Wecanomy» допомагає розкрити кожному власні ідеї для створення бізнесу, його ведення та здійснювати пошук платформ для підтримки. Усі учасники були нагороджені сертифікатами КНТЕУ про участь. Проте учасники гри Омелянчук Тетяна Михайлівна та Копотієнко Тетяна Юріївна – аспіранти кафедри фінансового аналізу і контролю отримали найвищі результати, їм вдалось побудувати найприбутковіший бізнес та у власне розпорядження накопичити найбільшу кількість активів – у реальному житті були нагороджені дипломом І ступеню від імені ректора КНТЕУ Мазаракі А.А.

Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих вчених КНТЕУ буде й надалі враховувати наукові інтереси молодого покоління та проводити подібні турніри!

03.06.2014
adv
2650
остання редакція 03.06.2014
adv