logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вступ до фаху: факультет фінансів та банківської справи

Загальна інформація

 Студенти спеціальності «Страховий менеджмент» та «Державна казначейська справа» відвідали лекції провідних фахівців Пенсійного фонду України та познайомились з внутрішньою структурою державної установи. Перед студентами виступили директор департаменту надходження доходів ПФУ Литвиненко В.В., начальник відділу департаменту  персоналу та бухгалтерського обліку  ПФУ Джемесюк П.В., директор департаменту пенсійного забезпечення ПФУ Машкін В.Г., заступник директора департаменту зведеного бюджету ПФУ Мельник Т.В.

  Основні питання та обговорення було присвячено реформуванню пенсійної системи в Україні, перспективам запровадження другого накопичувального рівня пенсійної системи та інформації про єдиний соціальний внесок як основного джерела наповнення пенсійного бюджету,  забезпечення своєчасного фінансування пенсій. Усі учасники дискусії залишились задоволеними і висловили бажання до подальшої творчої співпраці. 

   Фотозвіт...

   

Студенти першокурсники факультету фінансів та банківської справи спеціальність «Державні фінанси» відвідали Міністерство фінансів України. З доповідями  щодо структури, основних функцій Міністерства, стану виконання бюджету у поточному році, підготовки проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», середньострокового бюджетного планування, розвитку програмно-цільового методу планування видатків бюджету, формування місцевих бюджетів, регулювання міжбюджетних відносин, співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями  перед  студентами  виступили  головний економіст-фінансист  Департаменту з фінансово-економічних питань, кандидат економічних наук Корнієнко Наталія Миколаївна, головний економіст-фінансист  Департаменту місцевих бюджетів, кандидат економічних наук Остріщенко Юлія Вікторівна, заступник начальника Управління співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями Літковська Вікторія Іванівна.

   Фотозвіт...

   

  
Для студентів ФФБС спеціальність “Психологія” було проведено заняття «Вступ до фаху» на навчальній базі в науково-дослідних лабораторіях Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України де були висвітлені питання професійного майбутнього психолога.

   

Офіс страхової компанії «НОВА» відвідали студенти ФФБС спеціальність “Страховий менеджмент”. Для гостей була проведена екскурсія. Майбутні страховики побачили як організовані робочі місця фахівців: відвідали контакт-центр, медичний асистанс, центр виплат з автострахування, департаменти продажів і перестраховки та інші підрозділи компанії. Після цього в конференц-залі студенти поспілкувалися з членом правління компанії Ганною Стрікун і випускницею університету, що працює зараз в СК «НОВА», Юлією Білик. Всі присутні отримали в дарунок дисконтні картки Клубу друзів «НОВА» і можливість відвідувати заходи компанії.   

   

Студенти ФФБС спеціальностей «Банківська справа» та «Фінансове посередництво»  пройшли навчальну практику з дисципліни «Університетська освіта».

У рамках проведення навчальної практики «Університетська освіта» відбулись творчі зустрічі з провідними фахівцями у сфері банківської справи та фінансового ринку.

Гостями КНТЕУ стали представники:

ТОВ «VAB Лізинг»: директор з розвитку бізнесу Нечаєв Володимир Євгенійович та менеджер з персоналу Михайленко Карина Володимирівна;

Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг: начальник відділу інспектування установ недержавного забезпечення Полінець Олександр Петрович;

Державної служби з питань захисту персональних даних: начальник управління юридичного забезпечення Мельник Костянтин Сергійович;

ПАТ АБ «Укргазбанк»: заступник директора департаменту ризик-менеджменту Солодкий Володимир Васильович.

Цікавими видалися зустрічі з випускниками факультету фінансів та банківської справи Сєнькіним Олександром Віталійовичем, заступником голови Правління ПАТ «АКТИВ-БАНК» (1999 рік випуску) та Колєсніковою Ганною Володимирівною, начальником відділу моніторингу операційного ризику ПАТ «ВТБ Банк» (2007 рік випуску).

Колишні студенти розповіли про свої студентські роки та висловили вдячність Альма-матер за отримані глибокі знання, які дозволили побудувати успішну кар’єру. До того ж, випускники зосередили увагу першокурсників на складових досягнення професійного успіху, необхідності творчого розвитку.

Незабутні враження справили на першокурсників виїзні заняття в банківських установах. Студенти відвідали відділення № 10, (вул. Драгоманова, 29-А) та №11 (вул. М. Раскової, 17) ПАТ "Банк «Фінанси і кредит», а також  відділення «Цок № 11» (вул.  Попудренко, 52)  ПАТ «Акцент-банк». Першокурсники мали змогу не лише послухати про особливості банківської діяльності та вимоги до співробітників від майбутніх роботодавців, але й відчути себе на майбутніх робочих місцях.

   Відгуки студентів...

   

08.09.2014
adv
6006
остання редакція 02.06.2020
Vita