logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вступ до фаху: факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

   Для студентів напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» та «Готельно-ресторанна справа» в рамках знайомства з майбутньою професією, викладачами кафедри технології та організації ресторанного господарства проведено лекції і практичні заняття з провідними викладачами кафедри – професором, д.т.н. Кравченко М.Ф., д.т.н. Левандовським Л.В., д.м.н. Карпенко П.О. Організовано виїзні заняття з презентацією відомих закладів готельного та ресторанного господарства м. Києва: готелів «Хаят», «Турист», «Україна»; ресторанів «Міміно», «Текіла Хаус», «Маракеш», «Щастя», «Липський Особняк». 

  Завдяки такого роду заходам студенти отримали перше уявлення про майбутню професію, що в подальшому спонукатиме їх до отримання ґрунтовних професійних знань та практичних навичок, які стануть їх конкурентними перевагами під час працевлаштування.

   

Навчальна практика «Вступ до фаху» для студентів 1 курсу кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу організовується у формі виїзних практичних занять у провідних готельних, туристичних та ресторанних підприємствах м. Києва. На початку вересня 2014-15 навчального року студенти напрямів підготовки «Туризм» та «Менеджмент» (професійних спрямувань «Менеджмент туристичного бізнесу» та «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу») під керівництвом викладачів кафедри відвідали провідні підприємства індустрії гостинності: готелі «InterContinental Hotel Kiev», «Fairmont Grand Hotel Kyiv», «Premier Palace Hotel»,  «Hilton Kyiv», «Holiday Inn Kiev», «Хрещатик»; фірми-туроператори «TUI», «Coral Travel», «Travel Professional Group», «Albiz», «TIS-Tour»; ресторани «BarDuck» «Тарілка», «СтолипінЪ», ресторани мереж «Козирна карта», «Світова карта» та інші.

У супроводі досвідчених екскурсоводів студенти взяли участь в оглядових та тематичних екскурсіях по місту.

Під час виробничих екскурсій, проведених керівниками та кваліфікованими спеціалістами підприємств, першокурсники мали змогу наочно ознайомитися з плануванням та інтер’єрними рішеннями готельних приміщень, організацією роботи ресторанів і барів, технологією діяльності туристичних компаній, а також отримати відповіді від фахівців на свої запитання.

Протягом підсумкового заняття студенти обмінялися думками з приводу розвитку вітчизняної індустрії гостинності, взяли участь у творчих дискусіях, представили власні презентації.

Заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» довели свою ефективність, практичну корисність та підтвердили правильність вибору першокурсниками майбутньої професії.

   Фотозвіт...

08.09.2014
adv
6278
остання редакція 02.06.2020
Vita