logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Продукти для ентерального харчування «Реабілакт» і «Реабілакт-Д»

Загальна інформація

Повноцінне харчування людей із різноманітними травмами, пораненнями, ураженнями є основою для забезпечення повноцінних лікування та реабілітації. У зв’язку із цим у сучасній дієтологічній практиці широкого використання набули харчові продукти для спеціального дієтичного споживання (використання) – ентеральне харчування, що призначене для перорального споживання або введення через назогастральний зонд. За допомогою спеціально створеного складу нутрієнтів воно здатне забезпечити корекцію прискореного метаболізму, порушеного у результаті патологічних процесів. Як свідчить досвід вітчизняних і закордонних клініцистів, своєчасні дії щодо усунення харчової недостатності за рахунок вживання продуктів для ентерального харчування знижують частоту ускладнень з 46 % при звичайному раціоні до 17 %, скорочують термін перебування в стаціонарі, період реабілітації, зменшують вартість лікування.

Розроблені сухі розчинні продукти для ентерального харчування «Реабілакт» і «Реабілакт-Д»  призначені для корекції порушеного  у результаті важких фізичних уражень організму людини упродовж лікувального та реабілітаційного періодів. У сучасних важких умовах ці харчові вироби стали особливо необхідними для постраждалих із зони АТО. Проте, не лише для них ці продукти набули актуальність: зважаючи на простоту приготування наших розробок і високу корисність, вони рекомендовані для споживання і здоровими бійцями, які піддані високим фізичним і психоемоційним навантаженням. \Додатковою перевагою виробу «Реабілакт-Д» є його збалансованість відповідно до потреб людей, які страждають на цукровий діабет.

Продукти для ентерального харчування «Реабілакт» і «Реабілакт-Д» характеризуються високими харчовою та біологічною цінність (вмістом і засвоюваністю білкової та вітамінно-мінеральної складових), ступенем задоволення метаболічних потреб споживачів. Їх клінічна апробація безпосередньо в Головному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» підтвердила функціональну ефективність і позитивний вплив на корекцію порушеного обміну речовин у організмі людини на різних етапах лікування та відновлювального процесів. При споживанні розроблених виробів було клінічно встановлено значне покращення фізичного і психоемоційного стану, зокрема рівень білка крові нормалізується на 20-40 % швидше, період перебування хворих у стаціонарі скорочується на 20-25 %.

08.09.2014
adv
6301
остання редакція 08.09.2014
adv