logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кафедра технології та організації ресторанного господарства презентує майстер-клас баріста «Латте-Арт»

Загальна інформація

     25 листопада 2014 року у рамках Європейських днів торгівлі в Україні під керівництвом фахівців кафедри технології та організації ресторанного господарства відбувся майстер-клас "Латте-Арт" від провідного баріста Михайла Кукли.

     Баріста (італ. barista) – фахівець з приготування кави. Михайло Кукла продемонстрував вищий рівень роботи баріста – латте-арт – мистецтво малювання на поверхні кави, спеціальний спосіб додавання збитого молока в еспрессо, завдяки чому на поверхні напою утворюються різноманітні малюнки – «серце», «яблуко», «квітка», «розетта».

     Учасники майстер-класу отримали можливість познайомитись з мистецтвом приготування кави та європейськими традиціями споживання напою, а також насолодитись різними видами кави – капучіно, еспрессо, латте, рістретто.

     Кава-майстер подарував кожному гостю разом з чашкою чудового напою частку свого серця, створив атмосферу тепла та доброзичливості.  

26.11.2014
adv
5261
остання редакція 26.11.2014
Vega