logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кафедра технології і організації ресторанного господарства презентує кулінарний майстер-клас з інноваційних технологій Souse-vide

Загальна інформація

8 грудня 2014 року відбувся кулінарний майстер-клас з інноваційних технологій Souse-vide від Дубовеської Віталії Олександрівни – керівника кулінарного проекту "SUPER COOK" в Україні для студентів магістеріуму з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології».

Під час кулінарного майстер-класу студенти взяли участь у приготуванні та дегустації страв – фруктово-овочевого смузі, соусу "Тартар", фруктового мусу, салату "Париж".

Souse-vide – це інноваційний спосіб низькотемпературного приготування вакуумованих продуктів. М’ясо, приготоване способом Souse-vide, відрізняється особливою м’якістю, соковитістю та духмяністю, швидше маринується, а смак стає більш насиченим та яскравим.

Студенти отримали можливість підвищити свою професійну компетентність під час участі у роботі кулінарного майстер-класу.

Викладачі: доцент Васильєва О.О., Федорова Д.В.

08.12.2014
Vita
2625
остання редакція 08.12.2014
Vega