logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Освітній ступінь "Магістра" підтвердили 100% випускників КНТЕУ

Загальна інформація

В останній тиждень січня в університеті відбулася найважливіша та найемоційніша подія для будь-якого студента – захист дипломної магістерської роботи.

Студенти факультету економіки, менеджменту і права спеціальності «Управління в сфері економічної конкуренції» продемонстрували високий рівень знань під час захисту, який відбувся в Антимонопольному комітеті України, де головою Державної екзаменаційної комісії була начальник Другого Управління досліджень та розслідувань Департаменту досліджень та розслідувань Антимонопольного комітету України Кулішова Т.В. 

Під час захисту англомовних дипломних магістерських робіт спеціальності «Менеджмент ЗЕД» студенти, відповідаючи на питання поважних членів екзаменаційної комісії, показали гнучкість мислення, високі аналітичні здібності та широку базу знань, отриманих під час навчання.

Магістри спеціальності «Реклама» продемонстрували свої навики та вміння голові екзаменаційної комісії  Білецькій А.В., керівнику відділу зв’язків із громадськістю компанії ГК «Фокстрот».

Голова комісії наголосила на оригінальності тем, а також ґрунтовності і складності аналізу, проведеного в роботах. Зокрема, дослідження студентів стосувалися сфер digital-маркетингу, управління рекламною діяльністю підприємства, організації рекламної діяльності агентства зовнішньої реклами, створення рекламної кампанії на підтримку бренду тощо.

На кафедрі економіки та фінансів підприємства відбувся захист дипломних магістерських робіт студентів спеціальності «Менеджмент інвестиційної діяльності». Голова екзаменаційної комісії Черевиков Є.Л., к.е.н., доцент, начальник відділу інвестиційних проектів ДП «Укрдорінвест» відзначив актуальність проведених студентами досліджень, їх високий теоретичний рівень та прикладне значення. 

Автори магістерських досліджень спеціальністі «Менеджмент організацій і адміністрування» (спеціалізації «Менеджмент організацій торгівлі»), «Логістика», «Менеджмент інноваційної діяльності» були відзначені головами екзаменаційних комісій заступником директора департаменту розвитку торгівлі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Литвиненком С.В., директором Департаменту інноваційної діяльності та трансферу технологій Міністерства освіти і науки України  Шовкалюком В.С., виконавчим директором ТОВ «Опт Рітейл» Слюсарчиком А.Р. як такі, що приділили велику увагу обґрунтуванню рекомендацій щодо підвищення ефективності управління організаціями, що суттєво підвищує якість дипломних магістерських робіт. Вони відмітили, що майбутні фахівці продемонстрували вміння використовувати різномаїття дослідницького інструментарію, критичність в оцінюванні факторів та здатність до всебічного обґрунтування управлінських рішень, можливості використання сучасних інформаційних джерел.


Рівень фахової підготовки випускників факультету фінансів та банківської справи спеціальності «Психологія» об'єктивно високо оцінила екзаменаційна комісія під головуванням видатного вченого, лауреата премії в галузі психологічних наук, доктора психологічних наук, професора Климента В.В. 


На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулись захисти дипломних магістерських робіт студентів спеціальностей «Технології в ресторанному господарстві», «Курортна справа», «Готельна і ресторанна справа», «Туризмознавство», спеціалізацій «Менеджмент туристичного бізнесу» та  «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу».

До складу екзаменаційних комісій, які оцінювали професійну компетентність випускників, увійшли провідні фахівці України у галузі ресторанної, готельної та курортної справи:

  •  Доценко В.Ф.  декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач кафедри молекулярної та авангардної гастрономії Національного університету харчових технологій, доктор технічних наук, професор;
  • Лебська Т.К.  завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доктор технічних наук, професор Національного університету біоресурсів та природокористування;
  • Гуліч М.П.  зав. лабораторії гігієни харчування Інституту гігієни і медичної екології ім. О.М. Марзєєва, доктор медичних наук.

Комісії із захисту дипломних магістерських робіт спеціальностей «Менеджмент туристичного бізнесу» та «Туризмознавство» очолювали відомі вчені, керівники та фахівці в сфері туризму та готельно-ресторанного бізнесу, а саме:

  • Сідлецька І.Ю. – генеральний директор мережі «Прем’єр Інтернешенел»;
  • Сокол Т.Г. – завідувач кафедри спеціальних туристичних дисциплін Академії праці та соціальних відносин Федерації профспілок України, к.пед. наук;
  • Подолець Р.М. – старший науковий співробітник, завідувач сектору прогнозування розвитку ПЕК ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України»;
  • Венгер В.В. – провідний науковий співробітник відділу секторальних прогнозів та кон'юнктури ринків ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України».

Третій рік поспіль на високому якісному рівні захищають свої роботи випускники англомовної магістерської програми «Менеджмент туристичного бізнесу». До складу екзаменаційних комісій, які оцінювали професійну компетентність випускників, увійшли провідні фахівці України у галузі ресторанної, готельної та курортної справи.

Магістри спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» презентували на захисті концептуальні проекти закладів ресторанного господарства в різних містах України. Оригінальністю відзначалися дипломні проекти студентів спеціальностей «Курортна справа» та «Готельна і ресторанна справа».


Для студентів спеціальності «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Товарознавство і комерційна діяльність» (спеціалізація «Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі»), «Товарознавство та експертиза у митній справі», «Експертиза товарів та послуг», «Управління безпечністю та якістю товарів», «Організація оптової та роздрібної торгівлі»  факультету товарознавства і торговельного підприємництва захист дипломних магістерських робіт став успішним завершенням кропіткої праці, що тривала протягом п’яти з половиною років навчання в стінах Київського національного торговельно-економічного університету.

Голови екзаменаційних комісій: Москаленко Т.О., начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та логістики ТОВ «Епіцентр К»Гарбарук І.М., директор ТОВ «Петрохолдинг-Інвест», Пашко П.В., в.о. ректора Національного університету державної податкової служби України , д.е.н, проф., Бородачова Н.В., віце-президент ВФС, Гуліч М.П., д.м.н, проф., завідувач лабораторії гігієни харчування ДП «Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва» Академії медичних наук України, Шаперенков В.О., голова правління ПАТ «Галант»   відмітили високий практичний та теоретичний рівень підготовки студентів факультету товарознавства і торговельного підприємництва.

Усі екзаменаційні комісії високо оцінили рівень підготовки магістрів КНТЕУ, якість їх наукових досліджень, вміння професійно презентувати результати власних теоретичних і прикладних розробок. Ми пишаємося нашими випускниками!

Vivat Academia!
Vivant professores!
Vivat membrum quodlibet!
Vivant membra quaelibet!
Semper sint in flore!

31.01.2015
adv
3877
остання редакція 04.08.2017
adv