logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Хвилююча зустріч із захисниками України

Загальна інформація

4 березня 2015 року відбулася зустріч колективу університету з волонтерами та бійцями АТО. Зустріч відбулась за участю ректора Мазаракі Анатолія Антоновича,  директора Державного підприємства «Український дім» Стельмащука Юрія Івановича, заступника військового комісара Деснянського району м. Києва Міхеєва Владислава Альбертовича.

Під час зустрічі було передано чергову партію продукту ентерального харчування «Реабілакт». Доцент кафедри військової хірургії Української військово-медичної академії, хірург вищої категорії ГВМКЦ «Головний військово-медичний клінічний госпіталь» Сергій Асланян розповів бійцям про унікальні властивості «Реабілакту», розробки науковців кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів, та наголосив на його необхідності у військово-польових умовах.

Перший проректор Наталія Притульська повідомила, що зараз на кафедрі добігає кінця процес розробки гелеподібного продукту ентерального харчування, що зробить його ще більш пристосованим до використання в зоні бойових дій.

Голова студентського сектору по роботі з громадськістю Катерина Думанова розповіла, що заходи, спрямовані на допомогу нашій армії, проводяться в університеті не вперше. За ініціативою патріотично налаштованих студентів, які таким чином намагаються внести свій посильний внесок у благородну справу захисту нашої країни, в КНТЕУ відбулася велика кількість благодійних заходів: збирання речей та коштів, здача донорської крові, допомога волонтерів у госпіталі, виготовлення перев’язувальних матеріалів тощо. На кошти, зібрані студентами та співробітниками університету, для Головного військового клінічного госпіталю було придбано апарати для вакуумної та інфузійної терапії.

Для військових студенти та співробітники передали листи, малюнки, солодощі та теплі речі, висловивши таким чином тепло, турботу та вдячність захисникам за їх щоденний подвиг.

Волонтери та бійці були щиро вдячні університету за допомогу у підтримці української армії. Студенти, співробітники та керівництво КНТЕУ побажали  захисникам здоров’я, удачі, щастя, миру та якнайшвидшого повернення додому живими і здоровими.

04.03.2015
adv
3811
остання редакція 04.03.2015
adv