logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Актуальні проблеми товарознавства та торговельного підприємництва: студентський погляд

Загальна інформація

16 березня 2015 року в рамках VIІ Консумерського фестивалю  відбулася Міжнародна студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми товарознавства та торговельного підприємництва».

Секція «FOOD CHEMISTRY EXPERIMENTS. ЕКСПЕРИМЕНТИ В ХАРЧОВІЙ ХІМІЇ». Керівники секції:  доц. Пасальський Б.К.,  ст. викл. Чикун Н.Ю.

Учасників конференції привітала завідувач кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів, доктор техн. наук, професор С.О. Белінська.

З доповідями виступили активісти  наукового студентського товариства «Хіміки КНТЕУ», студенти першого, другого та третього курсів ФТТП, яке очолює старший викладач Чикун Н.Ю., науковий консультант доц. Пасальський Б.К. (кафедра товарознавства та торговельного підприємництва).

Конференція проводилась англійською та українською мовами в рамках  реалізації білінгвальної освіти у вищій школі.

Студенти показали високий рівень володіння теоретичним матеріалом, постановкою експерименту та обґрунтуванням результатів досліджень, демонстрували вільне володіння науковою хімічною термінологією англійською мовою.

Присутні студенти першого і другого курсів КНТЕУ, учні-старшокласники Українського  колежу  ім. В.О. Сухомлинського (шк.№272) з великою зацікавленістю сприйняли доповіді.

Після завершення конференції гостям Українського  колежу  ім. В.О. Сухомлинського (шк. №272) показали сучасні лабораторії, де здійснюється навчальний процес та ведеться науково-дослідна робота студентів та викладачів. Старшокласники задали безліч питань щодо умов вступу та навчання в КНТЕУ.

16.03.2015
adv
6467
остання редакція 16.03.2015
adv