logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вище комерційне училище КНТЕУ демонструє найвищі показники якості освіти

Загальна інформація

12 березня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулося урочисте відкриття Шостої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015», учасником якої було Вище комерційне училище КНТЕУ, яке завжди бере активну участь у заходах, як на рівні міста Києва та України, так і на міжнародному рівні, заявляючи про себе – як сучасний навчальний заклад в складі одного з провідних вищих навчальних закладів України Київського національного торговельно-економічного університету.

Загалом, професійно-технічну освіту на виставці презентували 134 навчальні заклади України.

В рамках виставки Вище комерційне училище КНТЕУ брало участь в конкурсі з тематичних номінацій, і як результат, стало переможцем в номінації «Сучасний навчальний заклад як соціокультурний осередок громадянсько-патріотичного виховання дітей та студентської молоді» і нагороджено золотою медаллю та дипломом. Також, ВКУ нагороджено Дипломом за творчу працю з підвищення якості національної освіти, а директор училища Кришемінська Лідія Дмитрівна Почесною грамотою за вагомий особистий внесок і плідну організаторську діяльність з модернізації та оновлення галузі освіти.

 16 березня 2015 року в Київському  міському  будинку вчителя відбувся щорічний захід профтехосвіти міста Києва «Вернісаж педагогічної творчості-2015». Під час заходу була проведена презентація інноваційних проектів ПТНЗ Києва, серед яких і проект ВКУ КНТЕУ «Гармонійний розвиток в професії». Колектив Вищого комерційного училища КНТЕУ і на цей раз професійно підготувався до Вернісажу і рівень представленої методичної роботи та матеріалів був високо оцінений організаторами заходу.

За  підсумками Вернісажу педагогічної творчості-2015 Вище комерційне училище КНТЕУ стало переможцем і отримало Диплом І ступеня за темою «Модернізація змісту освіти та удосконалення форм, методів, засобів навчання і виховання для забезпечення якості професійної підготовки й формування активної життєвої позиції робітничої молоді», а педагогічний колектив училища нагороджено дипломами за кращий інноваційний освітній проект, за кращу експозицію методичних матеріалів на Вернісажі та за кращий методичний збірник. 

16.03.2015
adv
8007
остання редакція 19.03.2015
adv