logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кафедра менеджменту провела навчальний тренінг з тайм-менеджменту для школярів

Загальна інформація

11 березня 2015 року в рамках проведення VII Консумерського фестивалю «Час діяти!», присвяченого Всесвітньому дню прав споживачів, пройшла зустріч з учнями старших класів (з 8-го по 11) Спеціалізованої загальноосвітньої школи № 254 (Святошинський  район, м. Київ).

Представниками КНТЕУ на зустрічі були доцент кафедри менеджменту Волобуєв М.І. та студентка 4 курсу 11 групи Загородня О.В. Зустріч проводилась у вигляді навчального тренінгу на тему «Захисти себе тайм-менеджментом».

У вступному слові доцент Волобуєв М.І. розповів учням про сам Консумерський фестиваль та його принципи, традиції. Крім того, школярам розповіли про особливості часу як ресурсу для сучасної молодої людини.

З інформацією про особливості, принципи та закони тайм-менедмженту перед школярами виступила Загородня О.В. Особливість поданого матеріалу полягала не тільки в тому, що школярі отримали інформацію про особливості побудови свого власного часу. Подана інформація була ілюстрована практичними прикладами студентки з власного шкільного та студентського життя. Наприкінці присутнім було роз’яснено, що метою цього заходу було викликати у них зацікавленість в організованому підході до планування власного часу, власного життя. Після цього школярі ставили запитання – про відмінність менеджменту та управління, про методи планування та засоби контролю часу, про основні причини нехватки часу у сучасної людини.

Представники керівництва школи подякували доценту Волобуєву М.І. та студентці Загородній О.В. за доречну та корисну інформацію та виказали побажання проводити такі зустрічі частіше.

13 березня 2015 року в рамках проведення VII Консумерського фестивалю «Час діяти!», присвяченого  Всесвітньому дню прав споживачів, пройшла зустріч з учнями старших класів гімназії «Троєщина».

Представниками від КНТЕУ на зустрічі були доцент кафедри менеджменту Ціпуринда В.С. та студентка Глєбова Д.В. Зустріч проводилась у вигляді бліц-інфо на тему «Соціально відповідаю покупцям».

Учні гімназії були проінформовані про те, що вже більше сорока років тому в цивілізованому бізнес-середовищі почався рух, спрямований на висловлення соціальної відповідальності компаній-виробників перед своїми споживачами, працівниками та партнерами. Якщо виробник зрубав дерево – повинен посадити десять, якщо виробництво забруднює оточуюче середовище – необхідно зробити все для його відновлення. Учні з подивом дізналися по те, що в цьому питанні Україна не відстає від більш економічно розвинених держав. Так, рух з соціальної відповідальності бізнесу з кожним роком набирає обертів. Представники КНТЕУ відповіли на запитання учнів та вислухали їх пропозиції, зокрема – проводити такі неформальні інформаційні зустрічі регулярно.

Зустрічі відбувалися у теплій, дружній атмосфері та закінчилися запрошенням учнів гімназії на День відкритих дверей в КНТЕУ 14 березня.

12.03.2015
adv
2033
остання редакція 20.03.2015
adv