logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На засіданні методичної ради КНТЕУ прийняли ухвали

Загальна інформація

26 березня 2015 року відбулося засідання методичної ради КНТЕУ.

Із питання порядку денного «Про введення в дію Положення про організацію освітнього процесу здобуття першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти у Київському національному торговельно- економічному університеті» виступили проректор з науково-педагогічної роботи  С.Л. Шаповал та начальник навчального відділу К.В. Мостика.

Увага присутніх була зосереджена на тому, що університет проводить послідовну роботу з системного запровадження положень Закону України «Про вищу освіту», удосконалює  внутрішньоуніверситетську систему забезпечення якості вищої освіти. КНТЕУ постійно удосконалює організацію освітнього процесу, приводить його у відповідність до чинних нормативно-правових актів.

Із питання порядку денного «Про результати дистанційного навчання з 1 лютого по 7 березня 2014-2015 н.р.» виступив декан ФОАЕК О.А. Харченко. Було наголошено, що в університеті дистанційне навчання здійснюється відповідно до Закону України  «Про вищу освіту»,  нормативно-правових актів МОНУ та Положення про дистанційне навчання в КНТЕУ. У  звітний  період  навчальний  процес проводився з використанням дистанційних технологій. Наголошено, що загальна чисельність відвідування сайту лабораторії дистанційного навчання в цей час склала 2 232 854.  У навчальному процесі було задіяно 322 викладачі, 270 дисциплін викладались з використанням дистанційних технологій.

Заслухавши інформацію першого проректора з науково-педагогічної роботи Н.В. Притульської щодо освітньо-професійних програм, було відмічено, що в КНТЕУ на виконання положень Закону України «Про вищу освіту» та відповідно до внутрішньої системи забезпечення якості діяльності створені робочі групи, які розробляють освітньо-професійні та освітньо-наукові програми за кожною спеціальністю та спеціалізацією. Головною метою даної роботи є забезпечення якості освітнього процесу, направленого на формування конкурентоспроможних  компетентностей випускників, поінформованості абітурієнтів, студентів та викладачів.

Із питанням порядку денного «Про формування корпоративного інформаційного поля» заслухано директора Головного ЦІТ Я.І. Шестака. Присутніх проінформовано, що в університеті на виконання програми реалізації інформаційної політики, проходить системний розвиток корпоративного інформаційного середовища, яке направлене на забезпечення ефективності зовнішньої та внутрішньої комунікації. Модернізується  веб-портал, відкрито «особистий кабінет», що забезпечує доступ до внутрішньо-корпоративних документів університету.

Методична рада прийняла відповідні ухвали.

26.03.2015
adv
2582
остання редакція 26.03.2015
adv