logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Броварський навчально-виховний комплекс

Загальна інформація

Бліц-інфо «Заборона куріння у громадських місцях»

Команда: Гуменюк Валентина (ФОАЕК, 2 курс, 6 група, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Рижий Олександр (ФЕМП, 3 курс, 4 група, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Клочай Вадим (член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Баранюк Юрій (ФОАЕК, 4 курс, 4 група, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених)

У рамках VIІ Конcумерського фестивалю «Час діяти!», присвяченому  Всесвітньому дню прав споживачів, наша команда за сприяння управління освіти і науки Броварської міської ради відвідала Броварський навчально-виховний комплекс. Тема нашого виступу «Заборона куріння у громадських місцях». Набридло бути пасивним курцем? Навчись захищати свої права «на чисте повітря».

«Після проведеного заходу у мене залишилися лише позитивні враження. Хоча діти були різної вікової категорії, на нашу з ними дискусію це жодним чином не вплинуло. Я брав участь у такому заході вперше, та відтепер не залишатимусь осторонь. Адже лише активна позиція кожного споживача дозволить вирішити існуючі на сьогодні проблеми в цій сфері»

Рижий Олександр

«Пам’ятаю себе у такому ж віці: непосидюча, галаслива. Але як тільки ми розпочали захід, від цих рис не залишалося і сліду. Уже в такому віці учні  розуміють – щоб не мати проблем зі здоров’ям в найближчому майбутньому, потрібно вже зараз захистити себе від пасивного куріння.

Нас всі зацікавлено слухали, та, що найголовніше, активно задавали запитання та відповідали на наші. Сподіваюся, що захід заставив їх замислитись над існуючою проблемою і допоможе «прибрати дим» з їхнього життя»

Гуменюк Валентина

«Чесно кажучи, не думав, що учнів школи, де їм постійно розповідають про шкоду куріння, зможе настільки зацікавити наш виступ. Та мене приємно вразила їх уважність та активна участь в обговоренні даної теми. Думаю, що нам вдалось пояснити небезпеку та продемонструвати наслідки, які чекають на кожного, хто проявляє пасивність»

Клочай Вадим

30.03.2015
knteu
2490
остання редакція 30.03.2015
knteu