logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Броворська СЗОШ №7

Загальна інформація

Бліц-інфо «Смертельна енергія»

Команда: Підіпригора Олександр (ФЕМП 2 курс, 11 група,  голова відділу інновацій Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Савка Валерія (ФЕМП 2 курс 11 група, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Андрєєв Владислав (ФЕМП 2 курс 21 група, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених)

Багато людей знають про шкідливість енергетичних напоїв, та мало хто приділяє серйозну увагу цьому факту! Тому активісти Наукового товариства КНТЕУ і Всеукраїнського руху “Молодь за права споживачів” 16 березня відвідали школи м. Бровари за сприяння управління освіти і науки Броварської міської ради, де проводили тренінги, лекції, воркшопи, зокрема і на тему шкідливості "енргетиків". В сучасному розвиненому світі, енергетичні напої набули приголомшливої популярності і особоливо серед молоді. Та чи не задумувались ви, яку ж небезпеку несуть речовини що містяться в славнозвісних "зарядах енрегії?!" Формат лекції був окреслений в стилі "бліц-інфо" та ніс велику кількість інформації, супроводжуючи це все відео та асоціативними картинками. Школярам докладно та по-молодіжному розповіли в чому ж криється небезпека, та як слід вживати подібні напої без шкоди здоров'ю. Як виявилось більшість учнів розуміють шкідливість енергетичних напоїв, та не вживають їх, що безперечно є радісним фактом!

Перформанс «Боротьба з корупцією як захист прав споживачів»

Команда: Романенко Ольга Анатоліївна (доцент кафедри фінансового аналізу і контролю, голова  Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Ващенко Олександр (ФОАЕК 4 курс 11 група, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Куртбедінова Аліє  (ФЕМП, 2 курс, 11 група, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Подвойська Влада Віталіївна (ФЕМП, 3 курс, 13 група, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Кавара Дана (ФТТП, 3 курс, 4 курс, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених)

Мета акції -- привернути увагу українців до проблеми хабарництва як суспільно небезпечного явища. Заходи такого характеру направлені на інформування суспільства щодо цієї проблеми. Не є таємницею, що кожного дня пересічний українець зустрічається з проявами дрібного хабарництва у лікарнях, дитсадках, школах, ВНЗ та в інших місцях. Це стало суспільною хворобою, люди платять не лише за певні послуги, а іноді і просто за позитивне ставлення. Ми хочемо продемонструвати, що боротьбу з корупцією кожен має почати, в першу чергу, із себе. І не вестися на провокації. А якщо така ситуація виникає, то громадянин повинен негайно повідомити про випадки до відповідних органів влади

30.03.2015
knteu
2044
остання редакція 30.03.2015
knteu