logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Спеціалізована школа № 189 з поглибленим вивченням англійської та німецької мов

Загальна інформація

Бліц-інфо «Шкода куріння»

Команда: Бабич Євгенія (ФТТП, 3курс, 3група, член ЕкоКНТЕУ), Звягінцева Інна (ФТТП, 3курс, 6 група, член ЕкоКНТЕУ), Ісаченко Альона (ФТТП, 3курс, 3група, член ЕкоКНТЕУ), Куртбедінова Аліє (ФЕМП, 2курс, 11група, член ЕкоКНТЕУ), Сероветник Анастасія (ФТТП, 3курс, 6 група, член ЕкоКНТЕУ), Плаксенко Андрій (ФЕМП, 3курс, 19 група, член ЕкоКНТЕУ), Тихомирова Марія (ФЕМП, 2курс, 13 група, член ЕкоКНТЕУ)

Тютюн завдає шкоди тілу,
руйнує розум, отупляє цілі нації

Оноре де Бальзак

19 березня 2015 року у рамках VII Консумерського фестивалю «Час діяти» за сприяння Деснянської районної в м. Києві адміністрації учасники ЕкоКНТЕУ провели лекцію, присвячену боротьбі з палінням для учнів 10-11 класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №189.

Оскільки, тематична зустріч з учнями відбулась вже не вперше, учасники ЕкоКНТЕУ провели лекцію у ще більш дружній і цікавій формі, а корисна інформація була подана у вигляді вікторин, графічних зображень та цікавих фактів про історію поширення тютюну, рекламних та антирекламних заходів у ЗМІ, всесвітній павутині та глянцевих виданнях.

З метою порівняння, чи змінилась думка учнів після попередньої зустрічі з ЕкоКлубом до сьогодні і яким саме чином –  було проведено повторне анкетування.

Проаналізувавши дані, отримані після попередньо проведеної лекції, та співставивши їх з попередніми, можна зробити висновок, що підростаюче покоління не завжди, на жаль, обирає здоровий спосіб життя.  Знаючи про пагубний вплив шкідливих звичок, кількість тих, хто палить з кожним роком збільшується, але позитивна динаміка у опитаних все одно просліджується.

Натомість, ЕкоКНТЕУ щиро сподівається, що порушені питання про здоровий спосіб життя та всі докладені зусилля допоможуть вирішити завдання, поставлене перед світовою спільнотою – добитися, щоб в XXI столітті проблема куріння зникла. ВОЗ застерігає населення планети (курцями є більше половини всього чоловічого населення планети і близько чверті жіночого) від згубної звички – однією з найбільш поширених епідемій за всю історію існування людства – нікотиноманії, що стоїть в одному ряду з алкоголізмом і наркоманією.

Куріння чи здоровя? Обирати ВАМ!

30.03.2015
knteu
2537
остання редакція 30.03.2015
knteu