logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Результати другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»

Загальна інформація

26 березня 2015 року в Національному університеті харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія».

Олімпіаду відкрив голова журі, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Олімпіада розпочалась тестуванням, на якому студенти відповіли на 100 запитань, що стосувалися основних законів та понять харчових виробництв, перетворень в процесі технологічного оброблення сировини, біохімічних основ технології харчових виробництв.

Друга частина завдання стосувалась загальних технологій харчових виробництв та методів контролю у харчових виробництвах. Білет творчого завдання обрав методом жеребкування старший викладач кафедри м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького Богдан Галух.

За підсумками олімпіади грамоту за глибокі знання харчових технологій отримала студентка факультету ресторанного-готельного та туристичного бізнесу Власенко Оксана, а Дуднік Алла відзначена грамотою за участь. 

Цього ж дня у Національному університеті харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технології у ресторанному господарстві».

Студенти виконували творче завдання, під час якого потрібно було виявити знання з технологій продукції ресторанного господарства, управління якістю у ресторанному господарстві, проектування підприємств галузі та устаткування закладів ресторанного господарства.

За результатами олімпіади ІІ місце посіла Галкіна Дар'я – студентка 1 курсу магістратури ФРГТБ. Також грамотами відзначено Андрухову Ольгу та Білошицьку Катерину. 

26.03.2015
adv
2778
остання редакція 01.04.2015
adv