logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл “Importance of foreign language for the future career”

Загальна інформація

25 березня 2015 року зусиллями кафедри сучасних європейських мов КНТЕУ та студентів магістратури ФТТП КНТЕУ – Руденко Анжели та Круліковського Владислава було проведено круглий стіл на тему «Значення іноземної мови для кар'єри сучасного фахівця». Студенти, спілкуючись англійською мовою, обговорили тему майбутнього працевлаштування та кар’єрного росту за допомогою вивчення іноземних мов. Окрім студентів КНТЕУ на круглому столі представили свою думку студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Учасники приділили увагу не лише розвитку майбутньої кар’єри за допомогою знання англійської мови, а й можливостям для розвитку додаткових навичок та здібностей англомовної молоді. Ващук Дарина презентувала своє бачення вдосконалення концепції бі- та полілінгвістики в контексті особистісного розвитку та виявила особливу активність в дискусії.

Ведучі круглого столу Круліковський Владислав та Руденко Анжела представили своє бачення можливостей кар’єрного та особистісного розвитку для української молоді зі знанням англійської мови, а також поділились власним досвідом участі в українських та міжнародних молодіжних проектах. Кавара Дана підкреслила важливість вивчення англійської мови на власному прикладі учасника міжнародного обміну Erasmus в рамках проекту ЄС та волонтера AIESEC.

За результатами проведення круглого столу учасниками було визначено, що в період всесвітньої глобалізації та підвищення рівня конкуренції на ринку праці, перевагою для успішної молоді є знання не лише англійської, а й інших іноземних мов, що є широко розповсюдженими, адже «Скільки ти знаєш мов – стільки разів ти Людина» .

Всі учасники продемонстрували гарні знання усної англійської мови та своє особисте бачення важливості вивчення українським студентством іноземних мов для їх використання в майбутній професійній діяльності.

Цього ж дня також відбувся круглий стіл з німецької мови, в якому взяли участь 14 студентів. Дискусія пройшла цікаво. Студенти висловлювали свої точки зору та відстоювали їх, демонструючи гарний рівень знань з німецької мови. Найбільш відзначилися наступні студенти:

Буртак Юрій, Поліщук Софія, Долоніна Анна, Чайка Катерина, Манько Тетяна.

Ведучі та кафедра сучасних європейських мов виражають свою вдячність учасникам та організаторам круглого столу та приймають будь-які зауваження та пропозиції щодо співпраці.

25.03.2015
adv
2060
остання редакція 02.04.2015
adv