logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Третій загальноуніверситетський збір макулатури відбувся в КНТЕУ

Загальна інформація

29 квітня 2015 року на головній площі університету відбувся загальноуніверситетський збір макулатури. Акція була приуроченою до Дня Землі, що відзначався 22 квітня, та проводилася з метою привернення уваги людей до вразливого довкілля планети.

У рамках проведення заходу було оголошено конкурс на найбільший збір макулатури між різними категоріями учасників екологічної акції. Трійка лідерів серед факультетів університету виглядає наступним чином:

1 місце - факультет обліку, аудиту та економічної кібернетики (333,3 кг);

2 місце - факультет економіки, менеджменту та права (315,9 кг);

3 місце - факультет товарознавства та торговельного підприємництва (269,7 кг).

Деякі кафедри, відділи та структурні підрозділи не відставали від факультетів в цілому й також показали чудові результати:

1 місце - кафедра фінансового аналізу та контролю (255,1 кг);

2 місце - кафедра технології та організації ресторанного господарства (245,2 кг);

3 місце - Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ (175 кг).

Серед гуртожитків КНТЕУ пальму першості здобув гуртожиток №4, жителі якого зібрали 36,3 кг макулатури, на другому місці опинився гуртожиток №2 з результатом 15,1 кг, на третьому – гуртожиток №3 (10,1 кг).

Окремо варто виділити найактивніших студентів, які взяли участь в акції. Найбільше макулатури приніс Микитенко Володимир (ФРГТБ 1 курс 13 група) – 25,6 кг, на другому місці – Зубович Олександр (ФЕМП 3 курс 20 група) – 15,1 кг і замикає трійку переможців Булах Микола (ФТТП 2 курс 1 група)  – 14,9 кг.

Дякуємо всім, хто долучився до акції, це неймовірно корисна справа. Зважаючи на те, що 60 кг зібраної макулатури дозволяють зберегти від вирубки одне дерево, можна впевнено сказати, що сьогодні студенти та співробітники КНТЕУ врятували близько 30 дерев.  Будьмо свідомими – бережімо природу! 

29.04.2015
adv
2105
остання редакція 30.04.2015
adv