Поради експертів КНТЕУ для українських споживачів на провідних телевізійних каналах
Загальна інформація
22 травня 2015 року на телеканалі «Київ» в програмі «Якісне життя» професор кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Сидоренко Олена Володимирівна дала поради споживачам щодо вибору якісної риби та рибних продуктів, а професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Карпенко Петро Олександрович розповів про користь споживання різних видів сирів.
19 травня 2015 року на телеканалі «Україна» в програмі «Ранок з Україною» старший викладач кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Чикун Надія Юріївна розповіла про безалкогольні напої та вплив підвищених температур на їхню якість.
Слідкуйте за випусками телепрограм.
![Творець Творець](http://stat.knute.edu.ua/img/user.png)
![Кiлькiсть переглядiв Кiлькiсть переглядiв](http://stat.knute.edu.ua/img/eye.png)
![Редактор Редактор](http://stat.knute.edu.ua/img/user.png)