logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Поради експертів КНТЕУ для українських споживачів на провідних телевізійних каналах

Загальна інформація

22 травня 2015 року на телеканалі «Київ» в програмі «Якісне життя» професор  кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Сидоренко Олена Володимирівна дала поради споживачам щодо вибору  якісної риби та рибних продуктів, а професор  кафедри технології і організації ресторанного господарства Карпенко Петро Олександрович розповів про користь споживання різних видів сирів.

  

На телеканалі «Україна» в програмі «Ранок з Україною» не пропустіть поради з вибору якісних кондитерських виробів від доцента кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Бондаренко Євгенії Віталіївни.

19 травня 2015 року на телеканалі «Україна» в програмі «Ранок з Україною» старший викладач кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Чикун Надія Юріївна розповіла про безалкогольні напої та вплив підвищених температур на їхню якість.

Слідкуйте за випусками телепрограм.

22.05.2015
adv
2574
остання редакція 08.09.2015
adv