logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Завершилася щорічна спартакіада в студмістечку

Загальна інформація

«Ніщо так не виснажує і не руйнує людину, як тривала фізична бездіяльність», - сказав ще Арістотель. Підтримуючи багатовікову традицію змагатись за право називатись найсильнішим, наш університет вже вкотре проводить Спартакіаду серед студентів-мешканців гуртожитків.

Цього разу у спортивній гонці брали участь мешканці гуртожитків №2, №3 та №4. Найспортивніші студенти боролись у п’яти дисциплінах.

Розпочали Спартакіаду 12 травня зі стрітболу, більше відомого простому народові, як баскетбол. Виявилось без сюрпризів: хлопці гуртожитку №3 здобули перемогу, залишивши позаду срібних призерів з другого гуртожитку та бронзових – баскетболістів 4 гуртожитку.

Наступного дня, 13 травня, естафету перейняли волейболісти-хлопці. Гуртожиток №4 виявився на висоті! Одразу за ним – спортсмени 3-го гуртожитку, а замикають чемпіонський забіг студенти гуртожитку №2. 

14 травня ознаменувалось турніром з настільного тенісу. І знову гуртожиток №3 перехоплює лідируючі позиції, забираючи собі «золото», а також проміжне лідерство у загальній турнірній таблиці. 4 гуртожиток розмістився на другій сходинці, а гуртожиток №2 замикає турнірну таблицю.

Однак, на цьому оголошення результатів не завершилось. Приз «Кращий гравець» заслужено отримала Ольга Вент, представниця 4-го гуртожитку, студентка 1 курсу ФРГТБ! Наші щирі вітання Олі!

Волейбол серед дівчат заніс до кошиків команд наступні медалі: 3-му гуртожитку у важкій боротьбі вдалось вирвати перше місце, 4-му – другу сходинку, а гуртожиток №2 розмістився на третьому місці.

Мабуть, найбільш очікуваний етап Спартакіади – футбол – зібрав навколо себе багато вболівальників. Цього року зустрічаємо нововведення – змагання з футболу проводились у 2 кола. Після 6 напружених матчів 2-й гуртожиток здобув перемогу! Гуртожиток №3 обігнав 4-й у боротьбі за срібло.

Наступний у списку – крос. Серед дівчат найспритнішою стала Бебкевич Катерина, гуртожиток №3, обігнавши Гумен Ірину. Третє місце поділили між собою дві спортсменки, подолавши дистанцію за однаковий проміжок часу – Юзьків Юлія (гуртожиток №2) та Томашук Тетяна (гуртожиток №3).

У хлопців результати наступні:

«Золото» здобув Максим Скрипник,  гуртожиток №3, «срібло» відійшло Хромеєву Дмитру, так само мешканцю  гуртожитку №3, ну а «бронзу» отримав студент з гуртожитку №4 Лівшиць Олексій.

Отже, за загальним підсумком, гуртожиток №3 вдруге поспіль виборов головний Кубок Спартакіади! З чим ми щиро вітаємо всіх спортсменів.

Особливо всі учасники вдячні профкому студентів і співробітників КНТЕУ, бо  за його сприяння, а також за підтримки РСС гуртожитків, було сформовано призовий фонд у вигляді приємних солодких подарунків, кубків переможцям. Завжди приємно знати, що зусилля студентів заохочуються адміністрацією університету і дирекцією студмістечка.

Отож, з нетерпінням чекаємо Спартакіади у 2016 році. Очікуємо реваншу 2-го та 4-го гуртожитків, і робимо ставки на переможців!

                                                                      Костенко А. (ФЕМП 4-16)

22.05.2015
adv
1569
остання редакція 22.05.2015
adv