logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Делегація КНТЕУ на міжнародній конференції та урочистостях у Краківському економічному університеті

Загальна інформація

25–28 травня 2015 року делегація Київського національного торговельно-економічного університету на чолі із ректором Анатолієм Антоновичем Мазаракі, в складі доцента кафедри торговельного підприємництва Ільченко Н.Б., доцента кафедри економіки та фінансів підприємства Корольової-Казанської О.В. та старшого викладача кафедри комерційного права Мазаракі Н.А. брала участь у заходах Краківського економічного університету, з яким вже впродовж 20-ти років наш університет підтримує міцні ділові та дружні стосунки.

Загалом відбулася низка наукових заходів та урочистостей: VII Міжнародна наукова конференція Факультету Менеджменту Краківського економічного університету «Знання. Економіка. Суспільство», XIII чотирьохсторонній (Польща-Італія-Україна-Сербія) науково-практичний симпозіум «Виклики сучасних економік перед обличчям глобальних ринкових умов» та святкування 90-ї річниці від дня заснування Краківського економічного університету.

На пленарному засіданні Конференції з доповіддю «Малий та середній бізнес у нестабільній економічній ситуації в Україні» виступив ректор КНТЕУ професор А.А. Мазаракі. Робота конференції тривала 3 дні. Ректор КНТЕУ був запрошений очолити одну із секцій, на якій обговорювалися економічні, соціальні та правові аспекти розвитку сучасного суспільства. Із доповідями на конференції та симпозіумі виступили Ільченко Н.Б. («Моделювання бізнес-процесів у оптовій торгівлі»), Корольова-Казанська О.В. («Фінансовий потенціал як об’єкт стратегічного управління підприємством»), Мазаракі Н.А. («Менеджмент прав інтелектуальної власності: необхідність вдосконалення»). Всі доповіді були представлені англійською мовою. Учасники конференції виявили зацікавленість представленими доповідями, а завдяки участі у дискусії доповідачі змогли відкрити для себе нові перспективи подальших досліджень із представленої проблематики.

27 травня А.А. Мазаракі мав нагоду привітати ректора Краківського економічного університету Анджея Хохула із 90-річним ювілеєм очолюваного ним навчального закладу. У своїй промові ректор КНТЕУ висловив глибоку шану пану Анджею Хохулу особисто та всьому колективу університету. Зазначив, що завдяки плідній, творчій співпраці колективу Краківський економічний університет заслужив високе визнання не тільки в Польщі, а і за її межами, став одним із провідних навчальних закладів Європи. Висловив упевненість в тому, що багаторічна співпраця між нашими навчальними закладами і надалі плідно розвиватиметься, а команди висококваліфікованих учених і педагогів цілеспрямовано прагнутимуть нових звершень в освіті та науці.

28 травня у центрі Кракова відбулася урочиста хода від Міжнародного Культурного Центру до театру ім. Юліуша Словацького. Процесію очолили керівництво міста Кракова та керівництво університету. Урочиста церемонія святкування річниці університету відбулася у приміщенні театру, де присутнім було продемонстровано документальний фільм про історію створення та розвитку Краківського економічного університету та відбулося нагородження викладачів і кращих студентів. Пам’ятну нагороду (медаль) на честь 90-річчя Краківського економічного університету було вручено ректору КНТЕУ Анатолію Антоновичу Мазаракі.

03.06.2015
adv
2963
остання редакція 08.09.2015
adv