logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Історичний випуск магістрів КНТЕУ

Загальна інформація

23 червня 2015 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся 46-й випуск магістрів.

Дипломи про вищу освіту КНТЕУ отримали 439 магістрів та 4 спеціалісти за 10 спеціальностями денної форми навчання факультету економіки, менеджменту і права, факультету обліку, аудиту та економічної кібер­не­ти­ки і факультету фінансів та банківської справи, 70 із них – з відзнакою. Також було вручено 33 дипломи магістрам, які навчалися за англомовними магістерськими програмами за спеціальністю «Міжнародна економіка»  (22 дипломи, 4 із них – з відзнакою) та спеціалізацією «Фінанси підприємства» (12 дипломів, 4 із них – з відзнакою).

Найдостойніших із них - відмінників навчання, переможців та призерів студентських олімпіад і всеукраїнських конкурсів наукових робіт, а також тих, хто проявив себе в організаторській та творчій діяльності, особисто відзначив ректор університету, вручивши їм подяки та пам`ятні подарунки.

Вітаючи випускників у цей знаменний день, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі сказав: «Нинішній випуск – історичний, адже сьогодні ви вперше отримали дипломи за формою, розробленою університетом, відповідно до Закону "Про вищу освіту" та міжнародних стандартів. За цими документами стоїть величезна праця викладачів, випускників та співробітників університету. Успіх випускників – успіх університету. Саме тому КНТЕУ займає високі позиції в рейтингах роботодавців, які мають можливість оцінити рівень знань та вмінь наших випускників».

Теплі привітання випускникам від імені професорсько-викладацького складу висловила випускниця КНТЕУ, завідувач кафедри економіки та фінансів підприємства, доктор економічних наук, професор Височин Ірина Володимирівна: «Дипломи, які ви отримали – це старт у щасливе та успішне майбутнє. Бажаю кожному знайти справу, якою Ви будете займатися з натхненням».

Магістр факультету економіки, менеджменту і права, голова РСС гуртожитку №2 Лілія Семенович подякувала всім викладачам, побажала випускникам перемог та нових досягнень і від імені магістрів випуску 2015 року вручила ректору пам’ятний подарунок – художнє полотно з видами рідного університету.

Після урочистої церемонії відбувся святковий концерт, у якому з музичними вітаннями виступили випускники та студенти.

Вітаємо всіх випускників із цим визначним днем! Настав час рухатись до висот та своїми успіхами довести, що ви гідно несете високе звання випускника Київського національного торговельно-економічного університету. Успіхів вам у житті, великого щастя і професійних висот. Не бійтеся ставити перед собою амбітні цілі. З тими знаннями, що вам передали в КНТЕУ, у вас все обов'язково вийде!



23.06.2015
pavel
6491
остання редакція 20.10.2015
knteu