logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студентки КНТЕУ навчаються у Франції - міжнародна академічна мобільність в дії

Загальна інформація

Студентки КНТЕУ освітнього рівня «магістр» Думанова Катерина та Рябченко Ольга нещодавно поїхали на семестрове навчання у Вищу школу менеджменту Ауденсія (м. Нант, Франція) у рамках програми студентського обміну та угоди про співробітництво нашого університету з цією провідною  європейською бізнес-школою.

Навчання відбуватиметься за програмою «Міжнародний магістр з менеджменту» за організаційно-координаційної підтримки Центру європейської освіти КНТЕУ. Програма обміну студентів передбачає навчання в інтернаціональній команді студентів під керівництвом викладачів міжнародного профілю. У період навчання у Вищій школі менеджменту Ауденсія студентки вивчатимуть такі дисципліни, як: європейський бізнес-менеджмент; міжнародні бізнес-стратегії; управління ланцюгами постачання; бізнес-планування; управління змінами; управління проектами; міжнародні фінанси; маркетинг; управління людськими ресурсами та ін. Навчання проходитиме англійською мовою.

Студентка Центру європейської освіти КНТЕУ Яковленко Кристина також поїхала до Франції на навчання в Університет д’Овернь (м. Клермон-Ферран) в рамках угоди про подвійне дипломування за спеціальністю «Менеджмент». Річна програма навчання передбачає отримання державного диплому Французької Республіки освітнього ступеня «Licence» («Бакалавр»). В Університеті д’Овернь також продовжують своє навчання за  магістерською програмою ще 3 студенти КНТЕУ: Вегера Артур, Веремій Євгеній, Ковпак Анастасія.

Важливою вимогою при відборі студентів на навчання за кордоном в рамках програм міжнародної академічної мобільності є високий рівень знань іноземної мови та наявність міжнародного мовного сертифікату рівня В1 (для бакалаврських програм) та рівня В2 (для магістерських програм).

За додатковою інформацією щодо участі у навчальних програмах міжнародної академічної мобільності європейських ВНЗ – партнерів КНТЕУ, а також щодо програм вивчення французької та англійської мови студентами та співробітниками КНТЕУ (запис на програми вивчення іноземної мови триває до 30 вересня 2015 р.) звертатись до Центру європейської освіти.

23.09.2015
Nataliia
3328
остання редакція 02.06.2020
knteu