logo
Кафедра міжнародного менеджменту
Кафедра міжнародного менеджменту
logo
Кафедра міжнародного менеджменту
img

Співробітництво

міжнародного менеджменту

Наукове співробітництво

Кафедра плідно співпрацює з Міністерством економіки України, Торгово-промисловою палатою України та Київською торгово-промисловою палатою, ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», Дніпровським національним університетом, Дніпровською національною гірничою академією, Криворізьким технічним університетом, Національним технічним університетом «Львівська політехніка», Харківським державним економічним університетом, Київським національним авіаційним університетом, Дніпровським металургійним університетом, Херсонським технічним університетом, Київським національним економічним університетом.     .     

Міжнародні зв’язки

Кафедра міжнародного менеджменту активно та ефективно взаємодіє та співпрацює із зарубіжними навчальними і науковими закладами, інституціями, іноземною студентською аудиторією: Університет Овернь-Клермон, Будапештський економічний університет (Угорщина), Економічна академія Молдови (Молдова), Університет Лондон Метрополітен (Велика Британія), Консультаційна Агенція Північної Ірландії, Бялистоцька школа державного управління (Польща) Європейська школа менеджменту (Франція, Німеччина),  Краківський економічний університет (Польща), Університет національного і світового господарства (Болгарія), Технічний університет (Словакія), Болонський університет (Італія), Південноафриканський університет (ПАР), Віденський технічний університет,  Молдавська економічна академія, Університет Нікосії.

У 2015 р. кафедра стала переможцем ґрантового конкурсу в Проекті, який отримав фінансування ЄС в рамках ґрантової угоди Еразмус+ Жан Моне «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з ЄС: переваги та недоліки для українського суспільства». 

У 2022 кафедра стала переможцем ґрантового конкурсу в Проекті, який отримав фінансування ЄС в рамках ґрантової угоди Еразмус+ Жан Моне «Антикорупційна політика: ключові елементи, орієнтація на сталий розвиток, уроки для України"

Викладачі кафедри беруть участь у конкурсах  на отримання індивідуальних дослідницьких грантів, які фінансуються зарубіжними організаціями. У 2011 р.  Іксарова Н.О. виконувала індивідуальний грант ЮНКТАД, м. Баку, Азербайджанська Дипломатична Академія та у 2015р. за програмою «Eugen lonescu» Університетського Агенства Франкофонії м. Бухарест,  Бухарестська економічна академія.

Міжнародні зв’язки здійснюються кафедрою з урахуванням завдань ДТЕУ і демонструють стійку тенденцію до нарощування та забезпечують поглиблення наукової співпраці науково-викладацького колективу з міжнародними контрагентами з метою подальшої інтеграції вітчизняної освіти в європейський освітянський простір.

18.06.2013
chronon
6181
остання редакція 15.02.2023
42418