logo
Кафедра міжнародного менеджменту
Кафедра міжнародного менеджменту
logo
Кафедра міжнародного менеджменту
img

ОП "Міжнародний менеджмент" (бакалавр)

міжнародного менеджменту

Ти амбітний і сповнений сил?

Готовий до нових перемог і звершень?

Оточуєш себе цікавими людьми і перспективними можливостями?

Тоді тобі точно сподобається наша лідерська програма –

«Міжнародний менеджмент»!

Освітньо-професійна програма

   Наша нова освітня програма «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти формує глобальний інтелектуальний клімат – міжнародну академічну мобільність в освітньому просторі і спрямована на підготовку менеджерів нового покоління, які можуть протистояти глобальним викликам мінливої економіки та суспільства завдяки використанню найкращих практик управління для нових типів компаній.    

   Освітня програма «Міжнародний менеджмент» відповідає найбільш сучасним тенденціям у бізнес-освіті та орієнтована на формування глибокого розуміння основних концепцій міжнародного менеджменту.

   Ми готуємо висококваліфікованих менеджерів для швидкозростаючих вітчизняних та міжнародних компаній, а також дослідників сучасного міжнародного менеджменту з аналітичними, лідерськими та крос-культурними навичками і глобальним підприємницьким інстинктом.

   Студенти отримують навички для ведення бізнесу в сучасному міжнародному економічному середовищі, набувають аналітичних компетенцій для планування і прогнозування діяльності компанії, бюджетування, управління ефективністю, стратегічного розвитку управління ланцюжком поставок і фінансами, а також потужні м'які навички командної роботи у міжнародних корпораціях.

   Наші випускники обіймають посади у вітчизняних та міжнародних компаніях: директор з розвитку, керівник проекту, консультант бізнес-процесів (у тому числі злиття та поглинання) тощо. Випускники програми орієнтовані на продовження навчання у провідних українських і зарубіжних університетах та бізнес-школах.

   Наші випускники можуть стати управлінцями у багатонаціональних корпораціях або реалізовувати свої власні підприємницькі амбіції та ідеї у міжнародному бізнесі!

29.04.2020
453766
5075
остання редакція 01.03.2023
43339