logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виїзне практичне заняття з дисципліни «Барна справа»

Загальна інформація

5 квітня 2017 року в закладі ресторанного господарства «Гастробар «Rebra&Kotlety» (за адресою Борисоглєбська, 8/13) проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Барна справа» зі студентами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 4 курсу 3 групи денної форми навчання.

Під час практичного заняття на тему «Особливості функціонування барів різних концепцій» студенти ознайомилися з організацією роботи гастрономічного бару, особливостями формування асортименту напоїв та закусок, процесами підготовки бару до роботи, технікою роботи бармена: способами та методами приготування коктейлів, черговістю закладання інгредієнтів, послідовністю операцій приготування змішаних напоїв, способами гарнірування та сервірування коктейлів.

Заняття проводила доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства, к.т.н. Вітряк О.П. 

05.04.2017
42265
1914
остання редакція 04.07.2017
redactor