Виїзне практичне заняття з дисципліни «Барна справа»
Загальна інформація
5 квітня 2017 року в закладі ресторанного господарства «Гастробар «Rebra&Kotlety» (за адресою Борисоглєбська, 8/13) проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Барна справа» зі студентами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 4 курсу 3 групи денної форми навчання.
Під час практичного заняття на тему «Особливості функціонування барів різних концепцій» студенти ознайомилися з організацією роботи гастрономічного бару, особливостями формування асортименту напоїв та закусок, процесами підготовки бару до роботи, технікою роботи бармена: способами та методами приготування коктейлів, черговістю закладання інгредієнтів, послідовністю операцій приготування змішаних напоїв, способами гарнірування та сервірування коктейлів.
Заняття проводила доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства, к.т.н. Вітряк О.П.