Cтудентка КНТЕУ cеред авторів найкращих наукових студентських робіт
Загальна інформація
6 квітня 2017 року на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбулася підсумкова науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямом «Харчові технології» у 2016/17 навчальному році, куди в якості члена галузевої конкурсної комісії була запрошена професор кафедри технології і організації ресторанного господарства проф. Гніцевич В.А..
Конкурс проходив у 2 етапи:
- Засідання галузевої конкурсної комісії, за результатами якої серед 84 поданих робіт з 32 вищих навчальних закладів визначено 13 студентських робіт, які претендують на перемогу у конкурсі;
- Захист результатів представлених робіт на підсумковій конференції.
Серед авторів найкращих наукових студентських робіт –
студентка КНТЕУ Ольга
Крива, що підготувала наукове
дослідження «Технологія
молочно-рослинного фаршу на основі концентрату
сколотин» (науковий керівник:
д.т.н., проф. Т.І. Юдіна).
За результатами захисту представлених робіт на підсумковій
конференції Ольга Крива нагороджена дипломом 3
ступеня.
Вітаємо з перемогою!