logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Cтудентка КНТЕУ cеред авторів найкращих наукових студентських робіт

Загальна інформація

6 квітня 2017 року на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбулася підсумкова науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямом «Харчові технології» у 2016/17 навчальному році, куди в якості члена галузевої  конкурсної комісії була запрошена професор кафедри технології і організації ресторанного господарства проф. Гніцевич В.А..

Конкурс проходив у 2 етапи:

  1. Засідання галузевої конкурсної комісії, за результатами якої серед 84 поданих робіт з 32 вищих навчальних закладів визначено 13 студентських робіт, які претендують на перемогу у конкурсі;
  2. Захист результатів представлених робіт на підсумковій конференції.

Серед авторів найкращих наукових студентських робіт – студентка КНТЕУ Ольга Крива, що підготувала наукове дослідження «Технологія молочно-рослинного фаршу на основі концентрату сколотин» (науковий керівник: д.т.н., проф. Т.І. Юдіна). 
За результатами захисту представлених робіт на підсумковій конференції Ольга Крива нагороджена дипломом 3 ступеня.

Вітаємо з перемогою!

05.04.2017
42265
1477
остання редакція 04.07.2017
redactor