logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Спеціальність «Менеджмент» Ступінь вищої освіти Магістр

Загальна інформація

Назва спеціалізації освітньої програми

Готельний і ресторанний менеджмент

Ступінь вищої освіти

Магістр

Опис спеціалізації

Підготовка конкурентоспроможних, соціально мобільних, висококваліфікованих фахівців, спроможних на основі сформованих у процесі навчання загальних і спеціальних компетентностей ефективно вирішувати завдання управління діяльністю суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу. Висока якість освіти (у т .ч. вивчення двох іноземних мов) гарантує студентам теоретичні знання  і практичні навички, засновані на світовому досвіді лідерів готельно-ресторанного  бізнесу, зокрема Американській  моделі управління в сфері гостинності. Студенти набувають загальних, спеціальних (фаховими) компетентностей  професійні навички «Soft skills» у готельних, ресторанних, туристичних і курортних комплексах різних країн (Греції, Болгарії, Іспанії, Хорватії, Ізраїлю, Польщі, Німеччини, Франції, ОАЕ та ін.), отримують подвійний диплом

Партнери освітньої програми

ПАТ «Готель «Прем’єр Палац»

ТОВ «Мережа Козирна Карта»

Бази практик

ПрАТ «Нові інжинірингові технології «Готель «Хаятт Рідженсі»;

ТОВ «Гранд менеджмент», готель «Фермонт»;

ПАТ «Готель «Прем’єр Палац»;

ТОВ «11 МІРРОРС ОТЕЛЬ», готель «11 Mirrors design hotel»;

ПрАТ «Reikartz Hotel Management»

ТОВ «МЕДЕЯ ГРУП», ПуАТ  «Готельний комплекс «Братислава»;

ТОВ «Воздвиженський», ПрАТ «Готель «Дніпро»

ТОВ «Мережа Козирна Карта»

Дисципліни навчального плану

Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі

Revenue менеджмент

Фінансовий менеджмент

 Податковий менеджмент

Інноваційні технології продукції ресторанного господарства

Оздоровче харчування

Консюмерське право

Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі

Поведінка споживачів послуг гостинності

Бренд-менеджмент

Управління бізнес-процесами

Цінісно орієнтоване управління

Управління змінами

Бренд-менеджмент

Ділові переговори

Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі

Управління якістю послуг в готелях і ресторанах

Менеджмент сервісних організацій

Ораторське мистецтво

Дипломатичний протокол та етикет

Психологія бізнесу

Можливості працевлаштування

Менеджери (управителі) підприємств, установ, організацій та їх підрозділів; менеджери (управителі) в готелях та закладах ресторанного господарства; менеджер позбуту; генеральний директор (голова, президент, інший керівник), менеджер (управитель)  ресторанно-готельного комплексу; менеджер (управитель)   готелю чи ресторану; менеджер (управитель)  кейтеринговій компанії; менеджер (управитель)  департаменту прийому і розміщення; менеджер (управитель)   матеріально-технічного постачання; менеджер (управитель)  департаменту продажів і маркетингу; менеджер (управитель)  департаменту корпоративних клієнтів; менеджер (управитель)  підприємства харчування; менеджер по роботі з корпоративними клієнтами, директор корпоративного бізнесу; директор з розвитку бізнесу; керівник проектів; менеджер кадрової служби; PR менеджер бренд-менеджер, креативний менеджер, науково-дослідна діяльність; науково-педагогічна діяльність

Олімпіади, конкурси

Участь  у Міжнародних, Всеукраїнських, регіональних наукових олімпіадах; конкурсах професійної  майстерності

Контакти кафедри

Головна сторінка кафедри на офіційному сайті КНЕУ

/blog/read?n=Department%20of%20Hotel%20and%20catering%20and%20tourism&uk

Електронна пошта кафедри

htrb-knteu@ukr.net

Офіційна сторінка кафедри у Facebook

https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B1%D1%96%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%83-%D0%9A%D0%9D%D0%A2%D0%95%D0%A3-1088838014471417/

19.05.2017
redactor
остання редакція 02.06.2020
redactor