Інтерактивна дискусія: "Органічні продукти харчування: Україна - ЄС"
Загальна інформація
13 жовтня 2017 року в рамках ЄВРОПЕЙСЬКИХ ДНІВ ТОРГІВЛІ відбулась інтерактивна дискусія "Органічні продукти харчування: Україна - ЄС".
Модератор: старший викладач кафедри
товарознавства, управління безпечністю та
якістю Чикун Надія Юріївна.
Науковий консультант: доцент кафедри
товарознавства, управління безпечністю та якістю к.х.н.
Пасальський Богдан Кирилович.
Відповідальна за організацію та проведення:
Сириця Катерина, 1 курс, 9 група ФРГТБ,
учасниця наукового клубу «Start in Science», Наукового
товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих
вчених.
Учасники: студенти ФРГТБ і ФТМ, викладачі кафедри
товарознавства, управління безпечністю та якістю.
Присутні розглянули такі питання:
- продукти харчування органічного походження: хімічний склад, особливості технології виробництва, вимоги щодо безпечності та якості;
- українські виробники органічної продукції: хто вони?;
- попит на органічні харчові продукти в Україні та країнах ЄС;
- європейські країни, що імпортують українську органіку;
- перспективи співпраці на ринку органічних продуктів України та ЄС.
Особливо активну участь у роботі інтерактивної дискусії взяли студенти ФРГТБ:
- Свистун Анастасія, 1-8;
- Чемоданова Ольга, 1-8;
- Сириця Катерина, 1-9;
- Бабюк Олексій, 1-8;
- Юхимчук Ірина, 1-9;
- Чернацький Георгій, 1-8;
- Асланова Анастасія, 1-9;
- Гольчик Петро, 1-9;
- Савлук Назарій, 1-9;
- Андрущак Ольга, 1-8;
- Юрченко Анастасія, 1-8;
- Васильєва Юлія, 1-9;
- Зикова Катерина, 1-8;
- Агапова Олександра, 1-9;
- Новохатський Ян, 1-19, ФТМ.
Успішному проведенню події сприяла тривала підготовка з впровадженням елементів змішаного навчання «Blending learning», спілкування онлайн (online) та офлайн (offline). При підготовці інтерактивної дискусії використано метод проектів та робота студентів у малих групах.