logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Інтерактивна дискусія: "Органічні продукти харчування: Україна - ЄС"

Загальна інформація

13 жовтня 2017 року в рамках ЄВРОПЕЙСЬКИХ ДНІВ ТОРГІВЛІ відбулась інтерактивна дискусія "Органічні продукти харчування: Україна - ЄС".

Модератор: старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Надія Юріївна.
Науковий консультант: доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю к.х.н. Пасальський Богдан Кирилович.
Відповідальна за організацію та проведення: Сириця Катерина, 1 курс, 9 група ФРГТБ, учасниця наукового клубу «Start in Science», Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених.
Учасники: студенти ФРГТБ і ФТМ, викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю.

Присутні розглянули такі питання:

  •  продукти харчування органічного походження: хімічний склад, особливості технології виробництва, вимоги щодо безпечності та якості;
  •  українські виробники органічної продукції: хто вони?;
  •  попит на органічні харчові продукти в Україні та країнах ЄС;
  •  європейські країни, що імпортують українську органіку;
  •  перспективи співпраці на ринку органічних продуктів України та ЄС.

Особливо активну участь у роботі інтерактивної дискусії взяли студенти ФРГТБ:

  • Свистун Анастасія, 1-8;
  • Чемоданова Ольга, 1-8;
  • Сириця Катерина, 1-9;
  • Бабюк Олексій, 1-8;
  • Юхимчук Ірина, 1-9;
  • Чернацький Георгій, 1-8;
  • Асланова Анастасія, 1-9;
  • Гольчик Петро, 1-9;
  • Савлук Назарій, 1-9;
  • Андрущак Ольга, 1-8;
  • Юрченко Анастасія, 1-8;
  • Васильєва Юлія, 1-9;
  • Зикова Катерина, 1-8;
  • Агапова Олександра, 1-9;  
  • Новохатський Ян, 1-19, ФТМ.

Успішному проведенню події сприяла тривала підготовка з впровадженням елементів змішаного навчання «Blending learning», спілкування онлайн (online) та офлайн (offline). При підготовці інтерактивної дискусії використано метод проектів та робота студентів у малих групах.

13.10.2017
adv
2098
остання редакція 07.02.2018
456287