Майстер-клас від міжнародних експертів "Hummus Lovers"
Загальна інформація
21 жовтня 2017 року відбувся майстер-клас "Hummus Lovers" від представників Ізраїлю та Албанії, у складі: Саркіса Якубяна, Ізраїль - координатор Арабського сектору ІСС, Президент асоціації Taste of Peace. Jerusalem, та Мімози Балла, Албанія - Віце-президент та міжнародний координатор асоціації Taste of Peace. Jerusalem.
Страви, які готували відомі шефи:
- баранина запечена;
- салат "Табуле";
- хумус;
- соус "Тахіна";
- фалафель;
- традиційний хліб пітта;
- булгур із м'ясним фаршем.
Майстер-клас відбувався під час заходів до Дня відкритих дверей, тому серед слухачів були присутні не тільки викладачі і студенти, а й школярі - майбутні наші вступники. Майстри справи детально пояснювали кожен свій крок: консистенція, аромат, температура й колір страв - сигналізують про їх готовність.
Наприкінці майстер-класу відбулася дегустація й обговорення здобутого досвіду.
Дякуємо нашим гостям та сподіваємось на подальшу співпрацю.