Нові тренди у сфері гостинності: викладачі та студенти ФРГТБ відвідали Міжнародний експофорум FoReCh-2017
Загальна інформація
Студенти та викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відвідали найочікуванішу подію року для професіоналів у сфері HoReCa - Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCh-2017.
Більше 9 000 м2 виставкової експозиції ВЦ «КиївЕкспоПлаза» присвячені новинкам сфери гостинності, на яких представлено більше 1 000 провідних брендів для ресторанів і готелів. У рамках експофоруму проводилось понад 40 майстер-класів та семінарів від провідних шеф-кухарів, рестораторів, готельєрів, HR-менеджерів, представників ресторанного та готельного консалтингу.
Відвідувачі мали нагоду ознайомитися з:
- сучасними трендами у концепціях та форматах ведення ресторанного та готельного бізнесу;
- новинками на ринку обладнання для підприємств гостинності;
- хмарними технологіями в приготуванні страв, у формуванні програм лояльності споживачів та в управлінні бізнесом;
- особливостями створення та розвитку брендів готелів та ресторанів;
- сучасною філософією гостинності та вимогами до професійних компетентностей фахівців.
Численні плідні контакти у рамках експофоруму дали можливість суттєво розширити портфель партнерських зв’язків факультету ФРГТБ та узгодити плани подальшої співпраці!