Грузинські хінкалі від кафедри технології і організації ресторанного господарства
Загальна інформація
У продовження майстер-класів від кафедри технології і організації ресторанного господарства 5 грудня 2018 року відбувся майстер-клас к.т.н., доцента кафедри Демічковської Мирослави Павлівни на тему «Кулінарні традиції Закавказзя: мистецтво приготування хінкалі».
Хінкалі - одна з найсмачніших страв грузинської кухні, яку вживають як основну страву та як суп. Приготування хінкалей – це важкий та кропітливий процес, який складається з приготування прісного тіста та фаршу, що потребує значної майстерності і вправності: важливо зберегти ароматний сік всередині кожного виробу. Саме цьому мали змогу навчитися учасники майстер-класу, а також дізнатись про особливості технології прісного тіста та фаршів (м’ясного, із зеленню та сирного), взяти участь у приготуванні та дегустації хінкалей традиційних (з яловичини), міських або по-тбіліськи (з додаванням кінзи) та з сиром, закріпити знання щодо культури їх споживання.
Під час проведення майстер-класу Демічковській М. П. допомагали студенти 3 курсу 6 групи Гурусінге Ашан, Биковський Владислав, Горбалюк Владислав, Лопаносова Анна, Боришкевич Катерина.
До наступних зустрічей!