V Всеукраїнська студентська наукова конференція "Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи"
Загальна інформація
На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в рамках проведення XІ Консумерського фестивалю «Час діяти!» відбулася V Всеукраїнська студентська наукова конференція "Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи".
Учасників конференції привітали:
- доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи КНТЕУ Мельниченко С. В.;
- доктор економічних наук, професор, декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ Ведмідь Н. І.
У конференції взяли участь понад 380 студентів із 15 навчальних закладів України.
На пленарному засіданні було заслухано доповіді:
- Лисяна Валерія, студентка 3 курсу 15 групи ФРГТБ, з доповіддю "Емоційні тури на засадах концепції економіки вражень" (науковий керівник: Кравцов С. С., к. держ. упр., доц.);
- Степаненко Михайло, студент 3 курсу 1 групи ФРГТБ, з доповіддю "Innovative markers of digital marketing in the hospitality business" (науковий керівник: Бовш Л. А., к.е.н., доц.);
- Серенко Антон, студент 1 курсу 6м групи ФРГТБ, з доповіддю "Здорове харчування та сучасний ритм життя" (науковий керівник: Вітряк О. П., к.т.н., доц.);
- Чурікова Ольга, студентка 2 курсу 5 групи ФМТП, з доповіддю "Гігієна праці в готельно-ресторанному бізнесі: пріоритетні завдання" (науковий керівник: Гахович С. В., к.т.н., доц.);
- Панасюк Таїсія, студентка 3 курсу 12 групи ФРГТБ, з доповіддю "Спортивні готелі в системі здорового способу життя" (науковий керівник: Биковська Л. Б., к.п.н., доц., Гамов В. Г., зав. кафедри фізичної культури).
Для розгляду дискусійних питань було організовано роботу 7 платформ:
- якість послуг гостинності як ключовий фактор привабливості туристів;
- інновінг у туризмі;
- HoReCa: новітні тренди;
- іnternational hotel, restaurant and tourism business;
- ресторанні технології та сервіс;
- проектне та інженерне забезпечення: концепція безпеки об’єктів гостинності;
- здоровий спосіб життя студентів засобами фізичної культури.
Учасники конференції активно брали участь в обговоренні наукових тем та концептуальних ідей. Кожен із задоволенням слухав доповіді, а також вів дискусії на пропоновану актуальну тематику. Нікого не залишили байдужими презентації-дегустації наукових розробок учасників міжнародних кулінарних фестивалів та конкурсів.
На конференції було заслухано 338 доповідей, зокрема 210 стендових із 16 навчальних закладів та установ:
- Київський національний торговельно-економічний університет;
- Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
- Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
- Національний університет "Одеська юридична академія";
- Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
- Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
- Харківський державний університет харчування та торгівлі;
- Коломийський економіко-правовий коледж КНТЕУ;
- Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
- Ужгородський торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
- Київський університет туризму, економіки та права;
- Університет державної фіскальної служби України;
- Уманський державний педагогічний університет;
- Національний університет харчових технологій;
- Національний університет державної фіскальної служби України;
- Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя.
Найкращі доповіді студентів відзначені дипломами.
За результатами роботи визначено переможців.
Дякуємо за участь!
Бажаємо подальших звершень!