Кулінарні лайфхаки від шеф-повара: «Особливості роботи зі скатом та страви з нього»
Загальна інформація
Чи правда що у скатів немає маленьких кісточок як у риби? А що їхнє м‘ясо схоже на м‘ясо курятини?
Відповіді на ці запитання студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету дізналися на майстер-класі Олександра Гриценка «Особливості роботи зі скатом та страви з нього», який відбувся 5 листопада 2019 року в кулінарній студії КНТЕУ.
Олександр - шеф-повар мережі ресторанів «Чорноморка», переможець багатьох кулінарних чемпіонатів в Україні, Туреччині, Греції, Македонії. Член Українського кулінарного союзу, член Асоціації шеф-поварів України.
Студенти також дізналися, що страви з печінки скатів - це делікатес, який до смаку не кожному, адже має незвичайний присмак, як можна подавати страви зі ската.
Ну а особливим бонусом для них було те, що пан Олександр розповів, з яким вином їх краще подавати.