logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кулінарні лайфхаки від шеф-повара: «Особливості роботи зі скатом та страви з нього»

Загальна інформація

Чи правда що у скатів немає маленьких кісточок як у риби? А що їхнє м‘ясо схоже на м‘ясо курятини?

Відповіді на ці запитання студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету дізналися на майстер-класі Олександра Гриценка «Особливості роботи зі скатом та страви з нього», який відбувся 5 листопада 2019 року в кулінарній студії КНТЕУ.

Олександр - шеф-повар мережі ресторанів «Чорноморка», переможець багатьох кулінарних чемпіонатів в Україні, Туреччині, Греції, Македонії. Член Українського кулінарного союзу, член Асоціації шеф-поварів України.

Студенти також дізналися, що страви з печінки скатів - це делікатес, який до смаку не кожному, адже має незвичайний присмак, як можна подавати страви зі ската.

Ну а особливим бонусом для них було те, що пан Олександр розповів, з яким вином їх краще подавати.

05.11.2019
42265
3300
остання редакція 08.11.2019
Vega