ІІ тур Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ДИСТАНЦІЙНО)
Загальна інформація
ПЕРШИЙ ЕТАП ВІДБУВАЄТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО
181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
Для участі в олімпіаді та отримання до 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики Вам необхідно:
| 
 1. Ознайомитися з положенням про олімпіаду  | 
| 
 | 
| 
 2. Зареєструватися (не пізніше 10.04.2020) Рєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181 «Харчові технології»  | 
| 
 | 
| 
 3. Виконати завдання І туру олімпіади (on-line тестування з математики) Доступ до завдань буде відкрито 10-11 та 17-18 квітня 2020 року  | 
| 
 | 
| 
 4. Взяти участь у ІІ турі олімпіади, що відбудеться 16.05.2020 (ОНЛАЙН-ТЕСТУВАННЯ)  | 
Контакти оргкомітету:
e-mail: ktogh@knute.edu.ua, kharchovitekhnolohiyi@gmail.com,
конт. тел.: (044) 531-48-45, (073) 103-13-69
доц. кафедри технології і організації  ресторанного
господарства
Перепелиця Мирослава Павлівна 
  
Основні переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології», освітньою програмою «Технологія та організація ресторанного бізнесу»:
- здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар'єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу;
 - формування у випускників духу підприємництва, здатності та готовності започаткування власного бізнесу;
 - розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування;
 - участь у наукових, культурно-мистецьких заходах, волонтерській роботі;
 - вміння працювати в команді;
 - отримання диплома міжнародного зразка;
 - гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001.
 
Упродовж навчання гарантуємо:
- вивчення декількох іноземних мов;
 - участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США;
 - заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
 - можливість отримання сертифіката перекладача, сомельє, судді WACS;
 - надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств;
 - можливість під час навчання і щорічної практики працювати у готелях і ресторанах, туристичних і курортних комплексах різних країн (Болгарії, Хорватії, Італії, Словаччини, Німеччини, Франції та ін.);
 - можливість участі в міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах з кондитерської та кулінарної майстерності («Цукрові квіти», «Вироби з карамелі. Ікебана», «Сучасні торти і декор» та ін.).
 

        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
    
    
    
      