logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології»

Загальна інформація

181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Для участі в олімпіаді та отримання до 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики Вам необхідно:

1. Ознайомитися з положенням про олімпіаду


2. Зареєструватися (не пізніше 10.04.2020)

Рєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181 «Харчові технології»


3. Виконати завдання І туру олімпіади (on-line тестування з математики)

Доступ до завдань буде відкрито 10-11 та 17-18 квітня 2020 року


4. Взяти участь у ІІ турі олімпіади, що відбудеться в КНТЕУ 16.05.2020

Контакти оргкомітету:

e-mail: ktogh@knute.edu.ua, kharchovitekhnolohiyi@gmail.com,
Конт. тел.: (044) 531-48-45, (073) 103-13-69
доц. кафедри технології і організації  ресторанного господарства
Перепелиця Мирослава Павлівна    


Ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології», освітньою програмою «Технологія та організація ресторанного бізнесу»:

  • здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар'єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу;
  • формування у випускників духу підприємництва, здатності та готовності започаткування власного бізнесу;
  • розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування;
  • участь у наукових, культурно-мистецьких заходах; волонтерській роботі;
  • вміння працювати в команді;
  • отримання диплома міжнародного зразка;
  • гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001.

Упродовж навчання гарантуємо:

  • вивчення декількох іноземних мов;
  • участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США;
  • заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
  • можливість отримання сертифіката перекладача, сомельє, судді WACS;
  • надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств;
  • можливість під час навчання і щорічної практики працювати у готелях і ресторанах, туристичних і курортних комплексах різних країн (Болгарії, Хорватії, Італії, Словаччини, Німеччини, Франції та ін.);
  • можливість участі у міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах з  кондитерської та кулінарної майстерності («Цукрові квіти», «Вироби з карамелі. Ікебана», «Сучасні торти і декор» та ін.).

22.11.2019
433884
142
остання редакція 04.12.2019
433884