ІІ тур Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ДИСТАНЦІЙНО)
Загальна інформація
ПЕРШИЙ ЕТАП ВІДБУВАЄТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО
181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
Для участі в олімпіаді та отримання до 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики Вам необхідно:
1. Ознайомитися з положенням про олімпіаду |
|
2. Зареєструватися (не пізніше 10.04.2020) Рєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181 «Харчові технології» |
|
3. Виконати завдання І туру олімпіади (on-line тестування з математики) Доступ до завдань буде відкрито 10-11 та 17-18 квітня 2020 року |
|
4. Взяти участь у ІІ турі олімпіади, що відбудеться 16.05.2020 (ОНЛАЙН-ТЕСТУВАННЯ) |
Контакти оргкомітету:
e-mail: ktogh@knute.edu.ua, kharchovitekhnolohiyi@gmail.com,
конт. тел.: (044) 531-48-45, (073) 103-13-69
доц. кафедри технології і організації ресторанного
господарства
Перепелиця Мирослава Павлівна
Основні переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології», освітньою програмою «Технологія та організація ресторанного бізнесу»:
- здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар'єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу;
- формування у випускників духу підприємництва, здатності та готовності започаткування власного бізнесу;
- розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування;
- участь у наукових, культурно-мистецьких заходах, волонтерській роботі;
- вміння працювати в команді;
- отримання диплома міжнародного зразка;
- гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001.
Упродовж навчання гарантуємо:
- вивчення декількох іноземних мов;
- участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США;
- заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
- можливість отримання сертифіката перекладача, сомельє, судді WACS;
- надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств;
- можливість під час навчання і щорічної практики працювати у готелях і ресторанах, туристичних і курортних комплексах різних країн (Болгарії, Хорватії, Італії, Словаччини, Німеччини, Франції та ін.);
- можливість участі в міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах з кондитерської та кулінарної майстерності («Цукрові квіти», «Вироби з карамелі. Ікебана», «Сучасні торти і декор» та ін.).