Студент КНТЕУ Максим Гейко - призер Міжнародного Кубку з кулінарного та кондитерського мистецтва в Мінську
Загальна інформація
В рамках виставки «Prodexpo-2019» протягом 12-14 листопада 2019 року у Мінську (Республіка Білорусь), відбувся І Міжнародний Кубок з кулінарного та кондитерського мистецтва. Організатори заходу – ГО «Федерація шеф-кухарів та кондитерів Білорусі» за підтримки Міністерства сільського господарства та продовольства Республіки Білорусь та інші.
Максим Гейко – студент факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету спеціальності «Готельно-ресторанна справа» брав участь у номінаціях: Арт-клас (цукрові квіти за англійською технікою), «Автентична страва білоруської кухні у сучасній інтерпретації» і здобув срібну медаль та у номінації «Основна страва з птиці», у якій виборов бронзову нагороду.
У 10 конкурсних номінаціях Кубку взяли участь понад 200 кухарів та кондитерів з Білорусі, України, Польщі, Сербії, Росії та ін. Суддівська колегія складалася з відомих фахівців ресторанної галузі країн Європи, сертифікованих Всесвітньою асоціацією шеф-кухарів WACS. Головою суддівської колегії виступив всесвітньовідомий шеф-кухар з Сербії Джордже Кості.
У суддівській колегії Кубку Україну представляла Любов Чуницька, заслужений працівник сфери послуг, акредитований суддя World Association of Chefs Societies, член Українського кулінарного союзу.
Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів!