logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студент КНТЕУ Максим Гейко - призер Міжнародного Кубку з кулінарного та кондитерського мистецтва в Мінську

Загальна інформація

В рамках виставки «Prodexpo-2019» протягом 12-14 листопада 2019 року у Мінську (Республіка Білорусь), відбувся І Міжнародний Кубок з кулінарного та кондитерського мистецтва. Організатори заходу – ГО «Федерація шеф-кухарів та кондитерів Білорусі» за підтримки Міністерства сільського господарства та продовольства Республіки Білорусь та інші.

Максим Гейко – студент факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету спеціальності «Готельно-ресторанна справа» брав участь у номінаціях: Арт-клас (цукрові квіти за англійською технікою),  «Автентична страва білоруської кухні у сучасній інтерпретації» і здобув срібну медаль та у номінації «Основна страва з птиці», у якій виборов бронзову нагороду.

У 10 конкурсних номінаціях Кубку взяли участь понад 200 кухарів та кондитерів з Білорусі, України, Польщі, Сербії, Росії та ін. Суддівська колегія складалася з відомих фахівців ресторанної галузі країн Європи, сертифікованих Всесвітньою асоціацією шеф-кухарів WACS. Головою суддівської колегії виступив всесвітньовідомий шеф-кухар з Сербії Джордже Кості.

У суддівській колегії Кубку Україну представляла Любов Чуницька, заслужений працівник сфери послуг, акредитований суддя World Association of Chefs Societies, член Українського кулінарного союзу.

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів!

14.11.2019
42265
4121
остання редакція 25.11.2019
42265