logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Університетська освіта"

Загальна інформація

  Колективом викладачів кафедри бухгалтерського обліку на чолі із завідувачем д.е.н., професором Нападовською Л.В., к.е.н., доцентом Мошковською О.А. та ст. викладачем Зябченковою Г.В. протягом 1-4 вересня 2010 р. був проведений цикл лекцій і практичних занять з дисципліни "Університетська освіта". Для студентів 1-го курсу ОЕФ спеціалізації "Облік і аудит у підприємництві". У рамках запланованого навчального часу відбулись творчі зустрічі з провідними фахівцями у сфері бухгалтерського обліку і аудиту: к.е.н., доцентом виконавчим директором Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України В.Г. Легкою, к.е.н., доцентом Національного центру обліку і аудиту Державної академії статистики, обліку і аудиту Держкомітету України, сертифікованим аудитором Т.О. Каменською, а також випускницею КНТЕУ к.е.н., доцентом, заступником директора Департаменту Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку О.Г. Величко, які охарактеризували професію бухгалтера з урахуванням вимог сьогодення, підкресливши необхідність постійного самовдосконалення і підвищення кваліфікаційного рівня з метою підтримання власної конкурентоспроможності, а також доцільності поєднання теоретичних знань з практичними навичками, опановуючи професію з перших років навчання. 
   Зацікавила студентів - першокурсників також зустріч з випускниками минулих років ОЕФ заочної форми навчання КНТЕУ, М.Кульгейком і О.Осіпчуком, які розповіли про свої студентські роки, подякували викладачам і адміністрації університету за отримані глибокі знання, що дало їм змогу підвищити свій кваліфікаційний рівень і просуватися по службових щаблях. 
Крім того, молоді випускники зосередили увагу першокурсників на складових досягнення професійного успіху, необхідності піклування про власне майбутнє щодо убезпечення життя і здоров’я.
   Проведені практичні заняття надали змогу студентам - початківцям ознайомитись з історією КНТЕУ, бібліотекою вузу, а також організацією облікового процесу в одному з найбільших торговельних центрів м. Києва - універмазі "Дитячий світ", який у минулому році відсвяткував 50 -літній ювілей. 
   Співробітники редакції професійного щотижневика "Все про бухгалтерський облік" запропонували найбільш активним студентам потенційні напрями співпраці. 
   На думку першокурсників, (висловлену за результатами проведених лекцій і практичних занять з дисципліни "Університетська освіта" в "Анкеті першокурсника") такі зустрічі з досвідченими фахівцями надали можливість сформувати образ сучасного висококваліфікованого бухгалтера й окреслити та визначити етапи його досягнення. 

 


Завідувач кафедри бухгалтерського обліку Нападовська Л.В.

26.09.2010
annzo
2540
остання редакція 26.09.2010
23