logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

"Університетська освіта"

Загальна інформація

  Колективом викладачів кафедри бухгалтерського обліку на чолі із завідувачем д.е.н., професором Нападовською Л.В., к.е.н., доцентом Мошковською О.А. та ст. викладачем Зябченковою Г.В. протягом 1-4 вересня 2010 р. був проведений цикл лекцій і практичних занять з дисципліни "Університетська освіта". Для студентів 1-го курсу ОЕФ спеціалізації "Облік і аудит у підприємництві". У рамках запланованого навчального часу відбулись творчі зустрічі з провідними фахівцями у сфері бухгалтерського обліку і аудиту: к.е.н., доцентом виконавчим директором Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України В.Г. Легкою, к.е.н., доцентом Національного центру обліку і аудиту Державної академії статистики, обліку і аудиту Держкомітету України, сертифікованим аудитором Т.О. Каменською, а також випускницею КНТЕУ к.е.н., доцентом, заступником директора Департаменту Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку О.Г. Величко, які охарактеризували професію бухгалтера з урахуванням вимог сьогодення, підкресливши необхідність постійного самовдосконалення і підвищення кваліфікаційного рівня з метою підтримання власної конкурентоспроможності, а також доцільності поєднання теоретичних знань з практичними навичками, опановуючи професію з перших років навчання. 
   Зацікавила студентів - першокурсників також зустріч з випускниками минулих років ОЕФ заочної форми навчання КНТЕУ, М.Кульгейком і О.Осіпчуком, які розповіли про свої студентські роки, подякували викладачам і адміністрації університету за отримані глибокі знання, що дало їм змогу підвищити свій кваліфікаційний рівень і просуватися по службових щаблях. 
Крім того, молоді випускники зосередили увагу першокурсників на складових досягнення професійного успіху, необхідності піклування про власне майбутнє щодо убезпечення життя і здоров’я.
   Проведені практичні заняття надали змогу студентам - початківцям ознайомитись з історією КНТЕУ, бібліотекою вузу, а також організацією облікового процесу в одному з найбільших торговельних центрів м. Києва - універмазі "Дитячий світ", який у минулому році відсвяткував 50 -літній ювілей. 
   Співробітники редакції професійного щотижневика "Все про бухгалтерський облік" запропонували найбільш активним студентам потенційні напрями співпраці. 
   На думку першокурсників, (висловлену за результатами проведених лекцій і практичних занять з дисципліни "Університетська освіта" в "Анкеті першокурсника") такі зустрічі з досвідченими фахівцями надали можливість сформувати образ сучасного висококваліфікованого бухгалтера й окреслити та визначити етапи його досягнення. 

 


Завідувач кафедри бухгалтерського обліку Нападовська Л.В.

26.09.2010
annzo
2518
остання редакція 26.09.2010
23