Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Загальна інформація
Загальна інформація
Для участі в олімпіаді та отримання
до 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики
необхідно:
1. Ознайомитися з положенням про олімпіаду
2. Зареєструватися (не пізніше 8 квітня 2021 р.)
Реєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181 «Харчові технології»
3. Виконати завдання І туру олімпіади (online тестування з математики)
Доступ до завдань буде відкрито 09-10 та 16-17 квітня 2021 року
4. Взяти участь у ІІ турі олімпіади (on-line тестування з дисциплін «Технологія ресторанної продукції», «Організація ресторанного господарства»), що відбудеться 15 травня 2021 року.
Контакти оргкомітету:
e-mail: ktogh@knute.edu.ua, kharchovitekhnolohiyi@gmail.com,
Конт. тел.: (044) 531-48-45, (097) 570-61-94
доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства
Перепелиця Мирослава Павлівна
Ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології»:
- започаткування власного бізнесу
- розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування, вміння працювати в команді;
- отримання диплому міжнародного зразка
- здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу
- участь у наукових, культурно-мистецьких заходах, волонтерській роботі
- гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001
- набуття професійних вмінь та навичок фуд-дизайну, фуд-арту з урахуванням прогнозу розвитку сучасних ресторанних трендів
Упродовж навчання гарантуємо:
- вивчення декількох іноземних мов
- участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США
- заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
- можливість отримання сертифіката перекладача, судді WACS
- надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств
- можливість під час навчання і щорічної практики працювати у готелях і ресторанах, туристичних і курортних комплексах різних країн (Болгарії, Хорватії, Словаччини, Німеччини, Франції та ін.)
- можливість участі у міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах з кондитерської та кулінарної майстерності, фуд-арту («Цукрові квіти», «Вироби з карамелі.Ікебана», «Сучасні торти і декор» та ін.)).
Освітня програма «ТЕХНОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ»
- організація діяльності закладів ресторанного бізнесу
- управління технологічними процесами виробництва ресторанної продукції з використанням технічного забезпечення та цифрових технологій
- організація та контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і харчових продуктів
- проектування нових і модернізація діючих закладів ресторанного господарства з урахуванням вимог НАССР та ISO
Можливі посади: керівник виробничих та сервісних підрозділів у закладах ресторанного господарства, фахівці із харчових технологій та ресторанної справи, адміністратор закладу ресторанного господарства, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, шеф-сомел'є.
Освітня програма «РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ФУД-ДИЗАЙН»
- дизайн і фуд-стилістика ресторанної продукції
- управління технологічними процесами виробництва ресторанної продукції з використанням технічного забезпечення та цифрових технологій
- організація та контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і харчових продуктів
- дизайн авторського меню та його техніко-технологічне забезпечення
Можливі посади: керівник виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, фахівці із харчових технологій та ресторанної справи, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, шеф-сомел'є, консультант із фуд-дизайну, фуд-стиліст.

