logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників зі спеціальності 181 «Харчові технології»

Загальна інформація

Загальна інформація


Для участі в олімпіаді та отримання до 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики необхідно:

1. Ознайомитися з положенням про олімпіаду

Положення про проведення олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технологія та організація ресторанного бізнесу», «Ресторанні технології та фуд-дизайн».


2. Зареєструватися (не пізніше 8 квітня 2021 р.)

Реєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181 «Харчові технології»


3. Виконати завдання І туру олімпіади (online тестування з математики)

Доступ до завдань буде відкрито 09-10 та 16-17 квітня 2021 року


4. Взяти участь у ІІ турі олімпіади (on-line тестування з дисциплін «Технологія ресторанної продукції», «Організація ресторанного господарства»), що відбудеться 15 травня 2021 року.


Контакти оргкомітету:

e-mail: ktogh@knute.edu.ua, kharchovitekhnolohiyi@gmail.com,

Конт. тел.: (044) 531-48-45, (097) 570-61-94
доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства
Перепелиця Мирослава Павлівна


Ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології»:

  • започаткування власного бізнесу
  • розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування, вміння працювати в команді;
  • отримання диплому міжнародного зразка
  • здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу
  • участь у наукових, культурно-мистецьких заходах, волонтерській роботі
  • гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001
  • набуття професійних вмінь та навичок фуд-дизайну, фуд-арту з урахуванням прогнозу розвитку сучасних ресторанних трендів

Упродовж навчання гарантуємо:

  • вивчення декількох іноземних мов
  • участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США
  • заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
  • можливість отримання сертифіката перекладача, судді WACS
  • надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств
  • можливість під час навчання і щорічної практики працювати у готелях і ресторанах, туристичних і курортних комплексах різних країн (Болгарії, Хорватії, Словаччини, Німеччини, Франції та ін.)
  • можливість участі у міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах з кондитерської та кулінарної майстерності, фуд-арту («Цукрові квіти», «Вироби з карамелі.Ікебана», «Сучасні торти і декор» та ін.)).

Освітня програма «ТЕХНОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ»

  • організація діяльності закладів ресторанного бізнесу
  • управління технологічними процесами виробництва ресторанної продукції з використанням технічного забезпечення та цифрових технологій
  • організація та контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і харчових продуктів
  • проектування нових і модернізація діючих закладів ресторанного господарства з урахуванням вимог НАССР та ISO

Можливі посади: керівник виробничих та сервісних підрозділів у закладах ресторанного господарства, фахівці із харчових технологій та ресторанної справи, адміністратор закладу ресторанного господарства, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, шеф-сомел'є.

Освітня програма «РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ФУД-ДИЗАЙН»

  • дизайн і фуд-стилістика ресторанної продукції
  • управління технологічними процесами виробництва ресторанної продукції з використанням технічного забезпечення та цифрових технологій
  • організація та контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і харчових продуктів
  • дизайн авторського меню та його техніко-технологічне забезпечення

Можливі посади: керівник виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, фахівці із харчових технологій та ресторанної справи, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, шеф-сомел'є, консультант із фуд-дизайну, фуд-стиліст.

15.01.2021
433884
5056
остання редакція 12.04.2021
433884