logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img
Список рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення
Реєстрація на участь у спеціально організованій сесії ЄВІ
Приймальна комісія КНТЕУ
Вступна кампанія 2021
Правила прийому до КНТЕУ для здобуття вищої освіти в 2021 р.
Інформаційні пакети ЄКТС
Вступникам з Донбасу та Криму
Вступ на БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступ на МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступникам на основі ОКР мол.спец., ОПС фахового мол.бак. та ОС мол.бак. (2021)
Вступ до магістратури (2021)
Вступ до магістратури без ЗНО (прийом 2021)
Одночасне здобуття вищої освіти (2021)
English speaking educational programs
Програми вступних випробувань (вступ 2021)
For foreign citizens and stateless persons who want to becomе KNUTE students
Друга вища освіта, програми МВА
Розмір плати за надання освітніх послуг для вступників 2021 року
Вступ-2021: відеороз`яснення для вступників та їхніх батьків
Ми в Telegram

Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників зі спеціальності 181 «Харчові технології»

Загальна інформація

Загальна інформація


Для участі в олімпіаді та отримання до 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики необхідно:

1. Ознайомитися з положенням про олімпіаду

Положення про проведення олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технологія та організація ресторанного бізнесу», «Ресторанні технології та фуд-дизайн».


2. Зареєструватися (не пізніше 8 квітня 2021 р.)

Реєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181 «Харчові технології»


3. Виконати завдання І туру олімпіади (online тестування з математики)

Доступ до завдань буде відкрито 09-10 та 16-17 квітня 2021 року


4. Взяти участь у ІІ турі олімпіади (on-line тестування з дисциплін «Технологія ресторанної продукції», «Організація ресторанного господарства»), що відбудеться 15 травня 2021 року.


Контакти оргкомітету:

e-mail: ktogh@knute.edu.ua, kharchovitekhnolohiyi@gmail.com,

Конт. тел.: (044) 531-48-45, (097) 570-61-94
доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства
Перепелиця Мирослава Павлівна


Ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології»:

  • започаткування власного бізнесу
  • розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування, вміння працювати в команді;
  • отримання диплому міжнародного зразка
  • здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу
  • участь у наукових, культурно-мистецьких заходах, волонтерській роботі
  • гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001
  • набуття професійних вмінь та навичок фуд-дизайну, фуд-арту з урахуванням прогнозу розвитку сучасних ресторанних трендів

Упродовж навчання гарантуємо:

  • вивчення декількох іноземних мов
  • участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США
  • заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
  • можливість отримання сертифіката перекладача, судді WACS
  • надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств
  • можливість під час навчання і щорічної практики працювати у готелях і ресторанах, туристичних і курортних комплексах різних країн (Болгарії, Хорватії, Словаччини, Німеччини, Франції та ін.)
  • можливість участі у міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах з кондитерської та кулінарної майстерності, фуд-арту («Цукрові квіти», «Вироби з карамелі.Ікебана», «Сучасні торти і декор» та ін.)).

Освітня програма «ТЕХНОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ»

  • організація діяльності закладів ресторанного бізнесу
  • управління технологічними процесами виробництва ресторанної продукції з використанням технічного забезпечення та цифрових технологій
  • організація та контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і харчових продуктів
  • проектування нових і модернізація діючих закладів ресторанного господарства з урахуванням вимог НАССР та ISO

Можливі посади: керівник виробничих та сервісних підрозділів у закладах ресторанного господарства, фахівці із харчових технологій та ресторанної справи, адміністратор закладу ресторанного господарства, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, шеф-сомел'є.

Освітня програма «РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ФУД-ДИЗАЙН»

  • дизайн і фуд-стилістика ресторанної продукції
  • управління технологічними процесами виробництва ресторанної продукції з використанням технічного забезпечення та цифрових технологій
  • організація та контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і харчових продуктів
  • дизайн авторського меню та його техніко-технологічне забезпечення

Можливі посади: керівник виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, фахівці із харчових технологій та ресторанної справи, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, шеф-сомел'є, консультант із фуд-дизайну, фуд-стиліст.

15.01.2021
433884
4440
остання редакція 12.04.2021
433884