Студентка КНТЕУ отримала перше місце у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робiт за спецiальнiстю «Харчовi технологiї»
Загальна інформація
Студентка факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу КНТЕУ спеціальності 181 «Харчові технології» взяла участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робiт МОН України за спецiальнiстю «Харчовi технологiї» 2020/2021 н.р., який відбувся 15 квітня 2021 р. у Нацiональному унiверситеті харчових технологій.
У ІІ турі конкурсу взяли участь 60 студентів закладів вищої освіти України (Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Херсон, Суми, Тернопіль), які презентували результати власних наукових досліджень. До складу журі конкурсу увійшли провідні науковці галузі, представники закладів вищої освіти, які готують фахівців за спеціальністю «Харчовi технологiї».
Студентка 4 курсу 9 групи факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Олександра Агапова представила результати наукової роботи на тему «Технологія безглютенових кексів з молочно-білковим концентратом сколотин», підготовленої під керівництвом докт. техн. наук, професора кафедри технології і організації ресторанного бізнесу Юдіної Тетяни Іллівни. Олександра переконала конкурсну комісію у високій професійній компетентності та науково-практичній значимості отриманих результатів. За підсумками роботи конкурсної комісії з оцінювання змісту роботи, рівня представленої презентації, доповіді та відповідей на запитання Олександра Агапова отримала почесне перше місце і нагороджена Дипломом І ступеня.
Вітаємо Олександру та її наукового керівника проф. Юдіну Т.І. з перемогою і бажаємо подальших успіхів!